Algemeen

1500 Scholieren O2G2 aan de slag met itslearning!

26.06.14

Groningen, 26 juni 2014 – Openbaar Onderwijs Groep Groningen (O2G2) staat voor kwaliteit en heeft de ambitie om verder te bouwen aan een gevarieerd, kwalitatief hoogstaand en innovatief aanbod van openbaar basis-,speciaal- en voortgezet onderwijs in en om de stad Groningen. Zij hebben ervoor gekozen om met behulp van itslearning deze ambities te gaan verwezenlijken.

O2G2 wil de overgang van het primair naar voortgezet onderwijs zo soepel mogelijk laten verlopen. Nu zij, na een succesvolle implementatie in het voortgezet onderwijs vanaf 1 mei 2014 ook gaan starten met itslearning in het basisonderwijs, zetten zij grote stappen om deze onderwijsambitie te realiseren. Andere onderwijsambities die een belangrijke rol spelen, zijn excellent leren en opbrengstgericht werken. De komende periode zal er samen met itslearning hard worden gewerkt om alles te implementeren en iedereen te trainen, zodat ook deze onderwijsambities verwezenlijkt kunnen worden.

Vragen

Indien er vragen zijn over bovenstaand bericht kan contact worden opgenomen met Wietze Visscher, Informatiemanager bij O2G2, via email w.visscher@o2g2.nl of met Katinka Davina, Onderwijskundig adviseur bij itslearning Nederland via email katinka.davina@itslearning.com of telefonisch 06 – 39 11 25 71.

Over O2G2

Ruim 17000 leerlingen en 2200 medewerkers bundelen hun krachten in de Openbaar Onderwijs Groep Groningen! Al die krachten zijn een kostbaar bezit. Aan de medewerkers de taak om dat vermogen optimaal te benutten: alle kennis en vaardigheden samen te brengen én te delen. Daarmee zorgen zij voor een hoge kwaliteitsstandaard. Dát zie je terug op elke school. O2G2: het leervermogen van Groningen. In Openbaar Onderwijs Groep Groningen zijn in totaal 30 scholen vertegenwoordigd uit het primair, speciaal en voortgezet onderwijs.

Over itslearning

itslearning is een marktleider op het gebied van online leeromgevingen met miljoenen gebruikers over de gehele wereld. De missie van itslearning is scholen - van basis tot hoger onderwijs - te helpen bij het verwezenlijken van hun onderwijsambities vanuit het motto 'a passion for teaching'. Het itslearning leerplatform, een krachtige en betrouwbare SaaS-oplossing, neemt hier letterlijk en figuurlijk een centrale rol bij in. Voor scholen betekent dit dat men gegarandeerd is van een up-to-date digitale leeromgeving die altijd en overal via internet beschikbaar is zonder zorgen over hardware, software en beheer. Voor meer informatie: www.itslearning.nl.
Deel bericht
(advertentie)
(Advertentie)
(Advertentie)