Algemeen

Webshop ictLESKISTEN open

12.08.14

Per 11 augustus 2014 is de webshop van ictLESKISTEN geopend. De webshop richt zich op het (primair) onderwijs. Maar ook bedrijven, instellingen en particulieren kunnen er bestellen. Zowel Nederlandse als Belgische klanten zijn welkom.

In de webshop vindt men ict-materialen voor het onderwijs. Een greep uit het assortiment: Bee-Bot (de programmeerbare robot-bij) en accessoires, Sapphire mini-PC’s, MaKey MaKey (u weet wel, van de bananenpiano), Swinxs (’s werelds eerste buitenspeelcomputer) en Engino Robotica (met bouwstenen te bouwen robots kunnen met behulp van een computersteen en computer worden geprogrammeerd).

U vindt de webshop hier:
http://webshop.ictleskisten.nl
Ter introductie zullen tot 1 september bij orders vanaf € 50,00 incl. BTW geen order- en verzendkosten worden berekend. Belgische klanten profiteren tot 1 september van gereduceerde order- en verzendkosten van slechts € 9,95 (normaal € 19,95). Uitgezonderd van de actie zijn de producten uit de categorie “computers en meer”.

ictLESKISTEN is het gezamenlijk bedrijf van Michel Boer (Eduvator) en Leendert-Jan van Splunter (ELJEE-onderWIJSmetICT). In ictLESKISTEN bundelen zij hun krachten.
ictLESKISTEN levert graag maatwerk; persoonlijke service staat voorop.

Begin september zal naast de webshop de website worden gelanceerd. Daar zal het gehele aanbod van trainingen, workshops, gastlessen, ouderavonden en coaching worden een plaats vinden. Onderwerpen zijn onder meer: het digibord, TPACK, mediawijsheid, nieuwe media, programmeren en robotica. De lancering van deze website zal gepaard gaan met een aantal spetterende acties.
U kunt ictLESKISTEN volgen op twitter (@ictLESKIST) en/of op Facebook (www.facebook.com/ictLESKISTEN).
Deel bericht
(advertentie)
(Advertentie)
(Advertentie)