Algemeen

Gratis speciale kerstles Do they know it’s Christmas

08.12.14

Vanaf vandaag staat voor alle Nederlandse basisscholen de Christmas Special van Groove.me gratis open! In deze Engelse les staat het nieuwe lied Do they know it’s Christmas van Band Aid 30 centraal en maak je kans op een swingend nieuwjaarspakket.

Tijdens de speciale kerstles leer je door verschillende opdrachten op het digibord en in de worksheets woorden die met kerst te maken hebben, wat je mensen kunt toewensen met kerst en zing je natuurlijk mee!

Schrijf jouw Christmas card en win!
De les eindigt met het maken van Christmas cards. De leerlingen schrijven er in het Engels een boodschap op en de klas met de leukste kerstkaarten wint het Groove.me nieuwjaarspakket met daarin alles om 2015 swingend te beginnen: Groove.me cd’s, discolampen, microfoon, ballonnen en nog veel meer.

Hoe doe je mee?
Heb je geen licentie op Groove.me? Vraag dan via www.groove.me een gratis proefles aan. Je kunt vervolgens direct inloggen en beginnen met de les. Bij opdracht 3 van de worksheets ga je de Christmas cards maken.
Heb je een licentie op Groove.me? Dan vind je de les onderaan in het overzicht van de songs, bij niveau 2 en 3.

Fotografeer de kaarten en mail ze naar werkstuk@blinkeducatie.nl of zet ze op onze Facebook en Twitter .

Je kunt ze ook per post opsturen naar:

Blink Educatie
T.a.v. Groove.me Christmas cards
Antwoordnummer 11050
5200 VC 's-Hertogenbosch

Vergeet niet je naam, naam en plaats van je school en je klas te vermelden.
De Christmas cards moeten voor Kerstmis binnen zijn.

Over Groove.me
Groove.me is een revolutionaire digibord lesmethode Engels voor groep 1 t/m 8. Het is de eerste complete lesmethode Engels waarbij muziek de basis is van alle lessen. De muziek die gebruikt wordt, is ‘echte’ muziek: bekende popsongs en eigentijdse hits. In de lessen wordt het thema van het liedje gebruikt om leerlingen Engels te leren, daarbij komen alle vaardigheden aan bod. De lessen beperken zich niet tot alleen de woorden uit het liedje, maar worden uitgebreid met woorden passend bij het thema.
Deel bericht
(advertentie)
(Advertentie)
(Advertentie)