Algemeen

40e Unicefsponsorloop Montessorischool Castricum

26.03.15

De Montessorischool Castricum staat op woensdagmorgen1 april voor de 40e keer in het teken van Unicef. Gedurende deze extra feestelijke jubileumochtend vinden er allerlei activiteiten plaats om geld in te zamelen voor Unicef. Behalve ouders en verdere familie van de leerlingen zijn natuurlijk ook andere belangstellenden van harte welkom

De dag begint om 8.45 uur met de traditionele Unicef-sponsorloop rondom de school op de Koekoeksbloem. De Montessorischool hoopt natuurlijk op een hoog eindbedrag voor het goede doel!

Na de sponsorloop worden vele spannende en leuke activiteiten in en rond de school georganiseerd. Kinderen, ouders, familie en andere bezoekers kunnen door de hele school spelletjes doen of iets lekkers kopen dat door de kinderen of hun ouders zelf is gemaakt. Verder zijn er allerhande producten te koop. Ook is er de favoriete theetuin, waar iedereen kan genieten van een heerlijk kopje thee of koffie en van zelfgemaakt koek en gebak. U bent van harte welkom aan de Koekoeksbloem 55 in Castricum voor een gezellige ochtend én natuurlijk om Unicef te steunen.

Kortom, een feest om niet te missen. En waarbij dan ook iedereen welkom is.
Deel bericht
(advertentie)
(Advertentie)
(Advertentie)