Algemeen

De Dag van de Zorgcoördinator 2016: Regie… Bij wie?

22.09.16

Op donderdag 17 november 2016 organiseert de NVS-NVL de Dag van de Zorgcoördinator met het thema: Regie... Bij wie? Zowel binnen als buiten het onderwijs is een ontwikkeling gaande waarbij de regie steeds meer bij de leerling of student komt te liggen en dat heeft gevolgen voor het dagelijkse werk van een zorgcoördinator.

Hoe zorg je ervoor dat de leerling of student zelf eigenaar wordt van zijn ontwikkelingsproces? En is dat voor elke leerling of student mogelijk of wenselijk? Hoe verhoudt dit zich ten opzichte van de zorgplicht? Welke invloed heeft deze manier van werken op de zorgstructuur? Wat is je rol als zorgcoördinator als het gaat om de regie? Deze vragen staan op de Dag van de Zorgcoördinator 2016 centraal. Tijdens dit congres bezoekt u workshops en lezingen om zelf een antwoord te vinden op deze vragen. Daarnaast is er een informatiemarkt waarop diverse organisaties die actief zijn in het veld van leerlingbegeleiding zich presenteren.

Doelgroep: Zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders en zorgprofessionals
Wanneer: Donderdag 17 november 2016
Duur: 09.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Fort Voordorp, Groenekan
Kosten: Leden betalen € 230,-, niet-leden betalen € 295,-
Aanmelden: dagvandezorgcoordinator.nl

Over de NVS-NVL:
De Nederlandse Vereniging van Schooldecanen en Leerlingbegeleiders (NVS-NVL) behartigt de belangen en stimuleert professionalisering van zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders, mentoren en decanen in het voortgezet onderwijs.

Meer info: www.nvs-nvl.nl
Deel bericht
(advertentie)
(Advertentie)
(Advertentie)