Algemeen

Vernieuwde website voor iedereen die leraar wil worden

13.10.16

Iedereen die leraar wil worden in het voortgezet onderwijs vindt op www.wordleraarinhetvo.nl informatie over het leraarschap en de weg daar naartoe. De website is onlangs vernieuwd en is nu ook gebruiksvriendelijk voor bezoek via smartphone en tablet.

Wordleraarinhetvo.nl geeft op basis van iemands achtergrond, zoals opleiding en eventuele werkervaring, informatie over hoe je leraar kunt worden. Er is verder veel praktische informatie te vinden over het voortgezet onderwijs, lerarenopleidingen, vacaturesites, stimuleringsregelingen, salaris en arbeidsvoorwaarden. Ook is informatie per vakgebied beschikbaar. De site geeft, onder meer via praktijkverhalen, een realistisch beeld van het vak van leraar en de (toekomstige) werkomgeving.

Wil je leraar worden in het voortgezet onderwijs? Kijk dan op www.wordleraarinhetvo.nl of volg de facebookpagina van Wordleraarinhetvo.

De site Wordleraarinhetvo.nl is ontwikkeld in opdracht van de cao-partners in het voortgezet onderwijs en is al zeven jaar een informatiebron voor aankomende leraren en zij-instromers. De site kan hen helpen bij hun zoektocht en keuze om leraar te worden.
Deel bericht
(advertentie)
(Advertentie)
(Advertentie)