CKplus Nieuws 1 januari 2017

09.01.17
1917 een bijzonder jaar met oprichting De Stijl, constructivisme, Russische Revolutie, Einde dynastie Romanovs, educatie en exposities van musea, de docentenagenda en nieuwe gegevens kunstmarkten.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 383

12.02.17
Nieuwsbrief voor iedereen in het basisonderwijs, met deze week onder andere Carnaval, tafelspelletjes en digitale geletterdheid.
Deel bericht

CKplus Nieuws nr.3 februari

06.02.17
De derde Nieuwsbrief van CKplus is uit. Informatie over educatieve mogelijkheden VO bij De Romanovs & Revolutie in de Hermitage, laatste nieuws over de docentensite en geüpdate sites van CKplus.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 382

05.02.17
Nieuwsbrief voor iedereen werkzaam in het basisonderwijs met deze week aandacht voor het stijgende aantal dyslectici, tafelboekjes en het nieuwe werkboekje over de verkiezingen.
Deel bericht

Kleuter Nieuwsbrief nr. 91

29.01.17
Nieuwsbrief voor leerkrachten die lesgeven aan kleuters met deze week werkbladen Valentijnsdag en een dramales: De Kleine Walvis.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 381

29.01.17
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week o.a. RT naar CITO spellingtoetsen en werkboekjes Valentijn en Carnaval.
Deel bericht

Nieuwsbrief Onderwijscooperatie - Januari 2017

26.01.17
O.a.: Leraren praten mee over herregistratiecriteria; NOT 2017; behandeling wetsvoorstel Beroep Leraar en lerarenregister in de Eerste Kamer; word ambassadeur bij de Onderwijscoöperatie.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 380

21.01.17
Nieuwsbrief voor leerkrachten, directeuren en begeleiders in het basisonderwijs met deze week onder andere aandacht voor de Tuinvogeltelling en het vernieuwde Rustboekje Winter.
Deel bericht

Kleuter Nieuwsbrief nr. 90

16.01.17
Nieuwsbrief voor leerkrachten die lesgeven aan kleuters met deze week onder andere winter werkbladen, Nationale Voorleesdagen, bewegingskaarten en winterknutsels.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 379

15.01.17
Nieuwsbrief voor leerkrachten in het basisonderwijs met deze week onder andere Winter werkboekjes, Just Dance video's en online temporekenen.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 378

06.01.17
Nieuwsbrief voor leerkrachten, directeuren en begeleiders in het basisonderwijs met deze week o.a. aandacht voor Kahoot!, Winter en spelling.
Deel bericht

Maandbericht Ouders & Onderwijs

22.12.16
Hierbij weer het maandbericht van Ouders & Onderwijs. Met dit keer aandacht voor: communicatie met de leerkracht, vrijstelling van de leerplicht en bewegingsonderwijs.
Deel bericht

Kleuter Nieuwsbrief nr. 89

08.12.16
De laatste Kleuter Nieuwsbrief van de jaar staat vol met lesmateriaal voor Kerst.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 377

07.12.16
Nieuwsbrief voor leerkrachten die lesgeven op de basisschool, schooldirecteuren en begeleiders. Deze week veel verwijzingen naar lesmateriaal voor Kerst en het laatste nieuws.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 376

27.11.16
Nieuwsbrief voor leerkrachten in het basisonderwijs met deze week onder andere een Kerst bordspel en een tekensuggestie voor Sinterklaas.
Deel bericht

Nieuwsbrief Special - Onderwijscoöperatie 18 november

22.11.16
1. Doe mee aan de ontwerpsessies en bepaal de kwaliteitseisen van het lerarenregister. 2. Uitkomst brede dialoog met beroepsgroep: leraren willen hoofdrol in curriculumontwikkeling.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 375

20.11.16
Nieuwsbrief voor leerkrachten in het basisonderwijs met deze week o.a. het Rustboekje Sinterklaas met nieuwe Sinterklaas mandala's.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 374

13.11.16
Nieuwsbrief voor leerkrachten in het basisonderwijs, met deze week het Sinterklaas Opdrachtenspel, webpaden en nog veel meer Sinterklaas. Nog geen abonnee? Aanmelden via de nieuwsbrief.
Deel bericht

Doe mee en bepaal de kwaliteitseisen van het lerarenregister

10.11.16
Als leraar weet je wat er nodig is om je bekwaamheid te onderhouden. Daarom heb jij samen met je collega's de belangrijkste stem bij het ontwerpen van de herregistratiecriteria en de valideringsregels. Jij en jouw collega's bepalen welke kwaliteitseisen straks gelden voor leraren in het beroepsregister. Volgende week start het ontwerptraject herregistratiecriteria en valideringsregels.
Deel bericht

POLS Nieuwsbrief Basisonderwijs 373

06.11.16
Nieuwsbrief voor leerkrachten in het basisonderwijs met deze week onder andere werkboekjes Sinterklaas, Chocoladeletter-puzzel en uitlegvideo's spelling en rekenen.
Deel bericht

Kleuter Nieuwsbrief nr. 87

31.10.16
Nieuwsbrief voor leerkrachten die lesgeven aan kleuters met deze week Sinterklaas, lampionnen, herfst en Bee-Bot.
Deel bericht