Nieuwsbrief Basisonderwijs 486

11.11.21
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week heel veel lesmateriaal voor Sinterklaas.
Deel bericht
(advertentie)

Nieuwsbrief Basisonderwijs 496

15.09.22
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week onder andere lesmateriaal bij het thema van de Kinderboekenweek en Prinsjesdag.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 495

26.08.22
Voor de eerste regio is het nieuwe schooljaar weer begonnen, dus is er weer een nieuwsbrief met onder andere tips voor de Gouden Weken.
Deel bericht

Nieuwsbrief Leren met het CBS, juli 2022

05.07.22
Leren met het CBS is dé educatieve tak voor het onderwijs. Vorig jaar is er nieuw lesmateriaal ontwikkeld voor de groepen 7 en 8 van de basisschool. Daar komt binnenkort een vervolg op.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 494

09.06.22
Deze keer nieuwe dobbelspelletjes voor de zomer, een nieuw werkboekje Vrouwenvoetbal en het nieuwe katern Afsluiting schooljaar.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 493

19.05.22
De nieuwe Nachtegaal app, nieuwe opties voor de Sommenmaker, een nieuwe website voor effectief leesonderwijs en een nieuwe site met rijke teksten. Doe er je voordeel mee! Via de Y-icoontjes kun je links toevoegen aan jouw Yurls.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 492

31.03.22
In deze nieuwsbrief voor het basisonderwijs veel Pasen. Maar er staan nog meer bijzondere dagen aan te komen zoals 1 april, Pesach, Ramadan, Koningsdag en de Week van de Kinderfilosofie. Bekijk ook de suggesties voor leerkrachten die lesgeven aan nieuwkomers.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 491

10.03.22
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week onder andere werkboekjes en dobbelspelletjes over de lente, informatie over Oekraïne en de oorlog en nieuwe Yurls-pagina's. En berichten van onze adverteerders: Nationaal Onderwijs Congres, Gynzy en de nieuwe online rekenactiviteiten van Matific.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 490

04.02.22
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week onder andere werkboekjes en knutselen over de Olympische Winterspelen, Valentijn en Carnaval. Verder woordenschat werkbladen, nieuwe dobbelspelletjes Valentijn en Carnaval, musicals voor groep 8 en internetopdrachten over de Olympische Winterspelen.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 489

14.01.22
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met onder andere werkboekjes en 25 andere winter downloads, hybride rekenonderwijs met Gynzy, temporekenen met Sommenmaker.nl, lessuggesties bij het prentenboek 'Maar eerst ving ik een monster' en hoe kies je een nieuwe leesmethode?
Deel bericht

HEVO magazine 15 december 2021

16.12.21
HEVO is in Nederland specialist op het gebied van duurzame huisvesting. Deze keer onder andere een gesprek met Wil Bekkering, directeur Aeres Hogeschool Almere over de nieuwbouw: ‘De ultieme match tussen gebouw, verhaal en locatie’.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 488

06.12.21
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week onder andere Kerst dobbelspelletjes, werkboekjes, decoraties, quizzen en meer.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 487

25.11.21
Tips voor een coronaproof Sinterklaasfeest, Sint dobbelspelletjes, Sinterklaas Rustboekje, knutsels, het laatste coronanieuws en meer.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 485

28.10.21
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week onder andere werkboekjes voor Halloween, Sint Maarten, Dankdag en Herfst. Verder oriëntatiemiddagen Tools voor taal & lezen, creatieve opdrachten over de herfst en meer.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 484

06.10.21
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week onder andere lesmateriaal bij het thema van de Kinderboekenweek 'Worden wat je wil' en over de herfst.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 483

17.09.21
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week onder andere nieuwe werkboekjes voor de Kinderboekenweek en Dierendag en lessen over grafieken en statistiek voor groep 7/8.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 482

21.08.21
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week tips voor de Gouden Weken, Weer naar school werkboekjes, tips om leerachterstanden aan te pakken en meer.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 481

25.06.21
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met deze week onder andere Voorkom de zomerleesdip, werkboekjes voor het einde van het schooljaar zoals Zomer, EK Voetbal en nog veel meer.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 480

10.06.21
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met onder andere werkboekjes voor de zomer en het EK Voetbal, een artikel over voorbereidend cijferen en zomer knutsels.
Deel bericht

Nieuwsbrief Basisonderwijs 479

18.05.21
Nieuwsbrief voor het basisonderwijs met onder andere tips voor de lente, scan voor de onderbouw, vlinders in de klas, afscheidsmusicals vergelijken en meer.
Deel bericht

Speciale nieuwsbrief voor HR-professionals in primair onderwijs verschenen

17.05.21
Op 17 mei verscheen de eerste PO-Raad-nieuwsbrief voor HR-professionals. De nieuwsbrief bevat specifieke actualiteiten, achtergrondinformatie en verwijzingen voor mensen die in het primair onderwijs op een HR-functie werken. Het volgende nummer staat gepland voor september 2021. Het is de bedoelin...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)