Vacatures basisonderwijs

Leerkracht

21.02.19
Auris De Weerklank Alphen aan den Rijn uit Alphen aan den Rijn zoekt een Leerkracht per 01-04-2019 Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SO Noorderlicht

21.02.19
Voor SO Noorderlicht zoeken wij: Leerkracht, werktijdsfactor 06, 0,8 of 1 (schaal L11) Het betreft een aanstelling per direct, of per 1 augustus 2019 Het bericht Leerkracht SO Noorderlicht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Als leerkracht werken in Nederland

21.02.19
Werken als docent in Nederland, met ondersteuning van DIT IS WIJS Het bericht Als leerkracht werken in Nederland verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent/Leraar Nederlands, wiskunde, aardrijkskunde, economie, scheikunde en/of natuurkunde

21.02.19
De VSO afdeling wordt bezocht door jongeren van 12 tot 20 jaar die een veelal een behandelrelatie hebben met een specialistische GGZ-instelling. De docenten geven les aan leerlingen binnen het gehele spectrum aan psychiatrische of gedragsstoornissen. Circa 90 leerlingen volgen jaarlijks, gedurende e...
Deel bericht

Individueel begeleider leerling(en) basisonderwijs

21.02.19
Individuele begeleider leerling(en) met specifieke onderwijsbehoeften Het bericht Individueel begeleider leerling(en) basisonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

De Watergeus is op zoek naar een collega voor een middenbouwgroep 0,6 tot 0,8 fte

21.02.19
De Watergeus is op zoek naar een collega voor een middenbouwgroep 0,6 tot 0,8 fte Het bericht De Watergeus is op zoek naar een collega voor een middenbouwgroep 0,6 tot 0,8 fte verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Flexibele Leerkracht/Onderwijsassistent voor BOOR Werkt

21.02.19
BOOR Werkt uit Rotterdam zoekt een Flexibele Leerkracht/Onderwijsassistent voor BOOR Werkt per Het bericht Flexibele Leerkracht/Onderwijsassistent voor BOOR Werkt verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten BAO en VO te Londen

21.02.19
Prospero Teaching London uit Londen zoekt een Leerkrachten BAO en VO te Londen per Zo snel als mogelijk Het bericht Leerkrachten BAO en VO te Londen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

OBS De Regenboog zoekt 2 Leerkrachten

21.02.19
OBS De Regenboog zoekt een Leerkracht Het bericht OBS De Regenboog zoekt 2 Leerkrachten verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Opnieuw werken als leerkracht

21.02.19
Herintreden in het basisonderwijs met ondersteuning van DIT IS WIJS Het bericht Opnieuw werken als leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

OFFICE MANAGER/ ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT

11.02.19
• Opperhoofd van de administratie, receptie, aansturen conciërge en telefonie binnen de school • Spin in ’t web voor ouders, leerlingen, leerkrachten, directie, intern begeleider, bestuur en externen • Sparringpartner, assistent van de directeur. Je kunt hierbij denken aan het organiseren v...
Deel bericht

Begeleider Gedrag in Onderwijs

10.02.19
Voor ons Expertiseteam Fritz zoeken wij per direct een Begeleider Gedrag in Onderwijs Het bericht Begeleider Gedrag in Onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht SO

10.02.19
Voor het SO zoeken wij een Groepsleerkracht bij voorkeur bekend is met het lesgeven in de middenbouw. Het bericht Groepsleerkracht SO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ambulant begeleider cluster 4 PO en/of VO

09.02.19
De Ambulante Educatieve Dienst (AED) in Leiderdorp zoekt zo spoedig mogelijk voor de uitbreiding van onze vervangingspool Ambulant begeleiders cluster 4 PO en/of VO De Ambulante Educatieve Dienst (AED) in Leiderdorp zoekt zo spoedig mogelijk voor de uitbreiding van onze vervangingspool Ambulant bege...
Deel bericht

Docent Nederlandse Gebarentaal

09.02.19
Auris Fortaal uit Utrecht zoekt een Docent Nederlandse Gebarentaal per Het bericht Docent Nederlandse Gebarentaal verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht SBO, gr. 2/3/4

09.02.19
Groepsleerkracht SBO, gr. 2/3/4 Het bericht Groepsleerkracht SBO, gr. 2/3/4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

onderwijsassistent met PABO-ambities

09.02.19
SBO de Don Boscoschool uit Lisse zoekt een onderwijsassistent met PABO-ambities per Het bericht onderwijsassistent met PABO-ambities verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

directeur Basisschool De Takkenbosse Numansdorp

09.02.19
https://www.roozz.nl/vacatures/directeur-basis-onderwijs-stichting-acis-4 Het bericht directeur Basisschool De Takkenbosse Numansdorp verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht gr. 3

09.02.19
Vervanging groepsleerkracht gr. 3, per 1-6-2019 Het bericht Groepsleerkracht gr. 3 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht/mentor unit 2 (groep 5-8)

09.02.19
De Regenboog Stroet is op zoek naar een vernieuwende teamplayer die enthousiast is om het Slimfit onderwijs op deze school verder te ontwikkelen Het bericht leerkracht/mentor unit 2 (groep 5-8) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)