Vacatures basisonderwijs

projectleider facilitair

07.09.20
https://www.roozz.nl/vacatures/projectleider-facilitair-stichting-ozhw of https://vacatures.ozhw.nl/vacatures/projectleider-facilitair-stichting-ozhw of https://www.roozz.nl/vacatures/projectleider-facilitair-stichting-ozhw Het bericht projectleider facilitair verscheen eerst op Vacatures Basisonder...
Deel bericht

Adjunct-directeur(en) voor onze scholen

05.09.20
Stichting Biezonderwijs uit Tilburg zoekt een Adjunct-directeur(en) voor onze scholen per z.s.m. Het bericht Adjunct-directeur(en) voor onze scholen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

een bouwcoördinator van de onderbouw (groep 1-4) met lesgevende taken in groep 1-2

05.09.20
WIj zijn op zoek naar een bouwcoördinator voor de onderbouw (groep 1-4) met lesgevende taken in groep 1-2 Het bericht een bouwcoördinator van de onderbouw (groep 1-4) met lesgevende taken in groep 1-2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

05.09.20
Kindcentrum Raam in Uden zoekt een leerkracht groep 6 Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten voor onze Invalpool

05.09.20
Stichting Sarkon uit Den Helder zoekt een Leerkrachten voor onze Invalpool per Het bericht Leerkrachten voor onze Invalpool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Tijdelijke Montessori leerkracht (WTF 0,9) onderbouw in Amsterdam

05.09.20
Voor de 7e Montessorischool in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij een fijne leerkracht voor de onderbouw. Het betreft een zwangerschapsvervanging van de herfst- tot de meivakantie (april 2021). Het bericht Tijdelijke Montessori leerkracht (WTF 0,9) onderbouw in Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Ba...
Deel bericht

Leerkracht – 24 uur per week

04.09.20
Ben jij die enthousiaste leerkracht die elk kind uniek vindt en zie jij daar de uitdaging in, dan hebben wij een mooie tijdelijke uitdaging vanwege ziektevervanging op onze locatie Op Maat in Alphen a/d Rijn! Het bericht Leerkracht – 24 uur per week verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

orthopedagoog / psycholoog

04.09.20
Stichting Volare uit Nunspeet zoekt een orthopedagoog / psycholoog per Zo snel mogelijk Het bericht orthopedagoog / psycholoog verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

sbo De Kring – Leerkracht groep 4/5 fulltime

04.09.20
sbo De Kring  uit Rotterdam zoekt een sbo De Kring - Leerkracht groep 4/5 fulltime per Het bericht sbo De Kring – Leerkracht groep 4/5 fulltime verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Fijne, daadkrachtige leerkracht voor leerplein 3 (groep 6-7-8)

04.09.20
De Zonnewende uit Nijmegen zoekt een Fijne, daadkrachtige leerkracht voor leerplein 3 (groep 6-7-8) per Zo spoedig mogelijk Het bericht Fijne, daadkrachtige leerkracht voor leerplein 3 (groep 6-7-8) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 1/2 (0,4 fte)

04.09.20
Groepsleerkracht voor groep 1/2 op het Montessori kindcentrum Mozaïek. 0,4 fte op donderdag en vrijdag. Het bericht Groepsleerkracht groep 1/2 (0,4 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Music Teacher Sint Eustatius

04.09.20
The four primary schools on St. Eustatius in the Caribbean Netherlands are looking to appoint a qualified music teacher. Het bericht Music Teacher Sint Eustatius verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

De Piloot – Onderwijsassistent internaliserend groep 8

03.09.20
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een De Piloot - Onderwijsassistent internaliserend groep 8 per Het bericht De Piloot – Onderwijsassistent internaliserend groep 8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht midden- of bovenbouw

03.09.20
Schooljaar 2020-2021 - groepsleerkracht midden- en/of bovenbouw Het bericht Groepsleerkracht midden- of bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht bewegingsonderwijs

03.09.20
Leerkracht bewegingsonderwijs Het bericht Leerkracht bewegingsonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 7 met “verbindingspower”

03.09.20
Jij bent die leerkracht die de verbindende factor is tussen leerlingen, ouders en collega’s. Verbinding en welbevinden zijn belangrijk, helemaal in deze regio. Samen bouwen aan goed onderwijs in een veilige, warme omgeving. Schouders recht en hoofd omhoog, zo kijken we de wereld in! Het bericht Le...
Deel bericht

Tijdelijke Montessori leerkracht (WTF 0,6) onderbouw in Amsterdam

03.09.20
Voor de 7e Montessorischool in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij een fijne leerkracht voor de onderbouw. Het betreft een zwangerschapsvervanging van de herfst- tot de meivakantie (april 2021). Het bericht Tijdelijke Montessori leerkracht (WTF 0,6) onderbouw in Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Ba...
Deel bericht

groepsleerkracht / onderwijsassistent

02.09.20
Leraar / Zelfstandig werkend Onderwijsassistent Het bericht groepsleerkracht / onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Klimop – leerkracht groep 8

02.09.20
De Klimop  uit Rotterdam zoekt een Klimop - leerkracht groep 8 per Het bericht Klimop – leerkracht groep 8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Pedagogisch medewerker voor de invalpool gezocht

02.09.20
DIT IS WIJS Brede School uit Capelle aan den IJssel zoekt een Pedagogisch medewerker voor de invalpool gezocht per 1-9-2020 Het bericht Pedagogisch medewerker voor de invalpool gezocht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)