Vacatures basisonderwijs

Stamgroepleider groep 1-2

24.10.21
WereldKidz Het Spoor uit Zeist zoekt een Stamgroepleider groep 1-2 per 1 januari 2022 of eerder Het bericht Stamgroepleider groep 1-2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraarondersteuner

24.10.21
WereldKidz Anne Frankschool uit Bunnik zoekt een Leraarondersteuner per Per 1 december Het bericht Leraarondersteuner verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraarondersteuner

24.10.21
WereldKidz Balans uit Veenendaal zoekt een Leraarondersteuner per In overleg te bepalen Het bericht Leraarondersteuner verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraarondersteuner

24.10.21
WereldKidz Op Dreef uit Zeist zoekt een Leraarondersteuner per In overleg te bepalen Het bericht Leraarondersteuner verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Coördinator Basisschoolprojecten

24.10.21
Team Basisschool Projecten zoekt een nieuwe collega! Coördineren en observeren op verschillende basisscholen, meedenken in de doorontwikkeling van onze projecten, nauw contact met scholen, ouders en coaches. Het bericht Coördinator Basisschoolprojecten verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht bovenbouw (WTF 0,4 – 0,8)

24.10.21
Vanaf 01-12-2021 of zo spoedig mogelijk daarna hebben we binnen ons team ruimte voor een leerkracht bovenbouw (0,4 - 0,8 wtf) - groep 8 wtf 0,4: donderdag en vrijdag | ondersteuning in groep 6 t/m 8 wtf 0,2-0,4: werkdagen en -tijden in overleg. Het bericht Leerkracht bovenbouw (WTF 0,4 – ...
Deel bericht

Leid(st)er onderbouw

24.10.21
Een Montessori-onderbouwgroep (groep 1/2) van ongeveer 24 kinderen Het bericht Leid(st)er onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent en een pedagogisch medewerker

24.10.21
Samenwerkingsstichting Kans & Kleur is per direct op zoek naar een onderwijsassistent en pedagogisch medewerker Het bericht Onderwijsassistent en een pedagogisch medewerker verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Mentor op leerplein 1

21.10.21
Wij zoeken een mentor met ervaring en affiniteit in de onderbouw. Het gaat om een zwangerschapsvervanging tot aan de meivakantie. Mocht je daarnaast interesse hebben in een andere vervanging op één van onze scholen of een baan in onze vervangingspool, dan zijn daar ook volop mogelijkheden. Kun jij...
Deel bericht

Mentor op leerplein 3

21.10.21
Wij zoeken een mentor met ervaring en affiniteit in de bovenbouw. Het gaat om een zwangerschapsvervanging tot aan de meivakantie. Mocht je daarnaast interesse hebben in een andere vervanging op één van onze scholen of een baan in onze vervangingspool, dan zijn daar ook volop mogelijkheden. Kun jij...
Deel bericht

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

21.10.21
Kindcentrum Kidion uit Volkel zoekt een Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf per 01-11-2021 Het bericht Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Pedagogisch medewerker voor de peuteropvang

21.10.21
Kindcentrum Marimba in Uden zoekt een pedagogisch medewerker voor de peuteropvang Het bericht Pedagogisch medewerker voor de peuteropvang verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Traineeship Intern begeleider

21.10.21
Maak jij de overstap naar het basis onderwijs via een traineeshop Intern begeleider Het bericht Traineeship Intern begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht middenbouw/bovenbouw

21.10.21
Leerkracht middenbouw/bovenbouw Het bericht Groepsleerkracht middenbouw/bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Hoofd Salarisadministratie

21.10.21
Schoolbestuur Stichting Westelijke Tuinsteden uit Amsterdam zoekt een Hoofd Salarisadministratie per 1 januari 2022 Het bericht Hoofd Salarisadministratie verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar SBO

21.10.21
Leraar SBO Druten en Beuningen Het bericht Leraar SBO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Locatiemanager BijlesAcademie Utrecht

21.10.21
Locatiemanager BijlesAcademie Utrecht- Duo Baan Het bericht Locatiemanager BijlesAcademie Utrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht Gymnastiek (0,2 fte)

21.10.21
Voor onze locatie OBS Wereldwijzer zijn wij op zoek naar een enthousiast Gymdocent Het bericht Vakleerkracht Gymnastiek (0,2 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 1-2 Kindercampus Zuidas

19.10.21
Groepsleerkracht groep 1/ 2 (0.4 FTE) Het bericht Leerkracht groep 1-2 Kindercampus Zuidas verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ben jij een architect-type schoolleider?

18.10.21
WIJ ZIJN met elkaar een fijne school waar je mag zijn wie je bent en je gezien wordt. Onze school is een plek waar dromen uitkomen. Kinderen leren er met plezier. Kwaliteit, leren en ervaren staan centraal. Het bericht Ben jij een architect-type schoolleider? verscheen eerst op Vacatures Basisonderw...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)