Vacatures basisonderwijs

Betrokken groep 8 leerkracht (wtf 0,4-0,8)

19.01.22
Wil je echt het verschil maken in het leven van kinderen? Obs De Dapper zoekt een betrokken leerkracht voor groep 8 (wtf 0,4-0,8). Het bericht Betrokken groep 8 leerkracht (wtf 0,4-0,8) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijs assistent horeca, bakken en recreatie

19.01.22
Onderwijs assistent horeca, bakken en recreatie Het bericht Onderwijs assistent horeca, bakken en recreatie verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Stamgroepleider

19.01.22
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega/ stamgroepleider die ons fantastische team, op de enige Jenaplanschool van Almere, komt versterken! Het bericht Stamgroepleider verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht gym

19.01.22
Onze jeugd laten bewegen, dat vind jij belangrijk! Het bericht Vakleerkracht gym verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar onder- midden en bovenbouw

19.01.22
Onze school groeit! Wil jij hier deel van uitmaken, reageer dan snel! Welkom in onze team! Samen maken we onderwijs, samen vieren we onderwijs! Het bericht Leraar onder- midden en bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Adjunct-directeur ’t Palet Holy

19.01.22
St. voor Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs uit Vlaardingen zoekt een Adjunct-directeur 't Palet Holy per per direct Het bericht Adjunct-directeur ’t Palet Holy verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Docent HBR

19.01.22
Docent horeca, bakken en recreatie Het bericht Docent HBR verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkrachten / co-teachers

19.01.22
Wij zijn op zoek naar leerkrachten en co-teachers voor verschillende groepen in onze gezellige school Het bericht Groepsleerkrachten / co-teachers verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Het Avontuur

19.01.22
Het Avontuur uit Hagestein zoekt een Leerkracht Het Avontuur per 01-01-2022 of zo spoedig mogelijk daarna Het bericht Leerkracht Het Avontuur verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent – Groepsassistent Basisonderwijs

19.01.22
Als groepsassistent / onderwijsassistent word je in het schooljaar 2021/2022 ingezet in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs. Je gaat onder andere aan de slag met leerlingbegeleiding en onderwijsondersteuning. Het bericht Onderwijsassistent – Groepsassistent Basisonderwijs verscheen ee...
Deel bericht

Leergierige groep 7/8 zoekt leerkracht.

17.01.22
Barbaraschool uit Amsterdam zoekt een Leergierige groep 7/8 zoekt leerkracht. per 01-03-2021 Het bericht Leergierige groep 7/8 zoekt leerkracht. verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht zonder rompslomp

14.01.22
Wil jij werken met groepen leerlingen zonder alle rompslomp? Het bericht Leerkracht zonder rompslomp verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Directeur

14.01.22
obs De Toonladder uit Zwolle zoekt een Directeur per 01-08-2022 Het bericht Directeur verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste groepsleerkracht

14.01.22
Met ingang van 7 maart 2022 willen wij ons team versterken met een enthousiaste Leerkracht voor groep 6 (WTF 0,4 - 0,8: in elk geval maandagen en dinsdagen) Het bericht Enthousiaste groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste leerkracht met hart voor het vrijeschoolonderwijs?

14.01.22
Ben jij die enthousiaste leerkracht met hart voor vrijeschoolonderwijs? Dan zoeken wij jou voor onze groeiende, een paar jaar bestaande school De Lindeboom. Het bericht Enthousiaste leerkracht met hart voor het vrijeschoolonderwijs? verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht groep 1

14.01.22
Help jij onze leerlingen steeds een stapje verder? En is werken vanuit vertrouwen en respect voor jou vanzelfsprekend? Dan zoeken we jou! Wij zoeken met ingang van begin mei 2022 een leerkracht voor onze nieuw te starten instroomgroep 1 (0,6-1,0 fte). Het bericht leerkracht groep 1 verscheen eerst o...
Deel bericht

Support Coördinator

14.01.22
European School The Hague Primary uit Den Haag zoekt een Support Coördinator per 2022-03-01 Het bericht Support Coördinator verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

(bijna) Leerkracht basisonderwijs

14.01.22
Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart. Buiten een ontzettend leerzame omgeving, kent Amsterdam Zuidoost nog eens vele b...
Deel bericht

Buurtsportcoach

14.01.22
Leuke, afwisselende baan in het basisonderwijs! Het bericht Buurtsportcoach verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Invalleerkracht op Ad hoc basis

14.01.22
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Invalleerkracht op Ad hoc basis per 2022-01-14 Het bericht Invalleerkracht op Ad hoc basis verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)