Vacatures basisonderwijs

Docent AVO

15.08.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Docent AVO per Het bericht Docent AVO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht 5-6

15.08.18
IKC De Kindertuin zoekt een fulltime leerkracht voor groep 5-6! Het bericht Leerkracht 5-6 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Lichamelijke Opvoeding

14.08.18
Auris Dr. M. Polanoschool uit Rotterdam zoekt een Leerkracht Lichamelijke Opvoeding per per direct Het bericht Leerkracht Lichamelijke Opvoeding verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 7 (3 dagen)

14.08.18
Enthousiaste leerkracht voor een enthousiaste groep 7 (3 dagen per week; maandag, dinsdag, woensdag) Het bericht Leerkracht groep 7 (3 dagen) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

vakdocent Techniek gezocht

11.08.18
vakdocent techniek gezocht voor een basisschool in Huizen Het bericht vakdocent Techniek gezocht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

vakleerkracht Drama

11.08.18
enthousiaste docent drama gezocht voor een leuke school in Huizen 2 uur per week Het bericht vakleerkracht Drama verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

vakleerkracht Pientere programmeurs

11.08.18
Vakdocent programmeren gezocht voor een basisschool in Huizen Het bericht vakleerkracht Pientere programmeurs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Coach weekendschool

10.08.18
Je begeleidt kinderen tussen de 10 en 14 jaar bij onze weekendschool. Waar de kinderen d.m.v. beroepen de wereld ontdekken. We maken ook regelmatig uitstapjes. Het bericht Coach weekendschool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Regiodirecteur

09.08.18
De regiodirecteur onderwijs draagt zorg voor de beleidsontwikkeling van de school en adviseert de bestuurder hierover beleidsmatig, geeft leiding en sturing aan het onderwijs en de organisatie van de school, draagt zorg voor de uitvoering van het onderwijsproces, is belast met het personeelsmanageme...
Deel bericht

Docent of student sport en bewegen Amsterdam

09.08.18
Bijbaan als sport en spel docent Het bericht Docent of student sport en bewegen Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gymdocent basisonderwijs Rotterdam

09.08.18
Gymleerkracht gezocht voor een basisschool in Rotterdam Het bericht Gymdocent basisonderwijs Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar (Latasteschool) (ZMLK)

08.08.18
Latasteschool uit Horn zoekt een Leraar (Latasteschool) (ZMLK) per 20-08-2018 Het bericht Leraar (Latasteschool) (ZMLK) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

08.08.18
Leerkracht gezocht (0.6) voor groep 6 Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent midden-/bovenbouw

08.08.18
Onderwijsassistent voor onze midden-/bovenbouw, zeer divers takenpakket, samen onderwijs vormgeven. Het bericht Onderwijsassistent midden-/bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht Bovenbouw

07.08.18
Wij zijn op zoek naar een betrokken groepsleerkracht voor onze bovenbouwgroep Het bericht Groepsleerkracht Bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Herintreden onderwijs regio Breda

07.08.18
Ben je in het bezit van een pabo diploma en wil je graag herintreden binnen het basisonderwijs? Het bericht Herintreden onderwijs regio Breda verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 7

04.08.18
De Boog uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht groep 7 per Het bericht Groepsleerkracht groep 7 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Intern begeleider

04.08.18
Basisschool Al Ihsaan uit Lelystad zoekt een Intern begeleider per Het bericht Intern begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent Consumptieve Techniek, Midgaard College

03.08.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Docent Consumptieve Techniek, Midgaard College per Het bericht Docent Consumptieve Techniek, Midgaard College verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Herintreder in het onderwijs in Dordrecht

02.08.18
DIT IS WIJS (Dordrecht) uit Capelle aan den Ijssel zoekt een Herintreder in het onderwijs in Dordrecht per Het bericht Herintreder in het onderwijs in Dordrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)