Vacatures basisonderwijs

Curriculum Development Specialist

17.02.17
Ontwikkelingsorganisatie VSO Nederland zoekt een Curriculum Development Specialist met ingang van negotiable in Afrika en Azië. Het bericht Curriculum Development Specialist verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent Frans

17.02.17
Eduvier Onderwijsgroep zoekt een Docent Frans met ingang van per direct in Lelystad. Het bericht Docent Frans verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Speciaal Basisonderwijs, Gelinckschool Oostvoorne, 1 FTE

17.02.17
Horizon zoekt een Leerkracht Speciaal Basisonderwijs, Gelinckschool Oostvoorne, 1 FTE met ingang van z.s.m. in Rotterdam. Het bericht Leerkracht Speciaal Basisonderwijs, Gelinckschool Oostvoorne, 1 FTE verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Special Needs Education Specialists

17.02.17
Ontwikkelingsorganisatie VSO Nederland zoekt een Special Needs Education Specialists met ingang van Negotiable in Afrika en Azië. Het bericht Special Needs Education Specialists verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

15 Maart Informatiebijeenkomst Onderwijs

17.02.17
Ontwikkelingsorganisatie VSO Nederland zoekt een 15 Maart Informatiebijeenkomst Onderwijs met ingang van in overleg bespreekb in Afrika en Azië. Het bericht 15 Maart Informatiebijeenkomst Onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ben jij die enthousiaste groepsleerkracht waar deze groep 7 van een sbo school in Utrecht naar op zoek is?Voor een school voor speciaal onderwijs die les geeft aan leerlingen met een lichamelijke of m

17.02.17
DIT IS WIJS Utrecht zoekt een Ben jij die enthousiaste groepsleerkracht waar deze groep 7 van een sbo school in Utrecht naar op zoek is?Voor een school voor speciaal onderwijs die les geeft aan leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en langdurig zieke kinderen zijn wi met ingang va...
Deel bericht

groepsleerkracht hoogbegaafdengroep

17.02.17
Schoolbestuur Stichting Westelijke Tuinsteden zoekt een groepsleerkracht hoogbegaafdengroep met ingang van 1-5-2017 in Amsterdam. Het bericht groepsleerkracht hoogbegaafdengroep verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 3

17.02.17
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO zoekt een Leerkracht groep 3 met ingang van 6 maart 2017 in Leiden. Het bericht Leerkracht groep 3 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Montessori-leerkracht (5-6)

17.02.17
5e Montessorischool Watergraafsmeer zoekt een Montessori-leerkracht (5-6) met ingang van 27-02-2017 in Amsterdam. Het bericht Montessori-leerkracht (5-6) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht