Deze groep 5 van een katholieke basisschool in Utrecht is op zoek naar een lieve, vrolijke leerkracht voor de maandag en dinsdag.

22.03.17
DIT IS WIJS Utrecht zoekt een Deze groep 5 van een katholieke basisschool in Utrecht is op zoek naar een lieve, vrolijke leerkracht voor de maandag en dinsdag. met ingang van in Hilversum. Het bericht Deze groep 5 van een katholieke basisschool in Utrecht is op zoek naar een lieve, vrolijke leerkra...
Deel bericht

invaldocent – invalleerkracht – groepsleerkracht

22.03.17
Onderwijsgroep OZHW zoekt een invaldocent - invalleerkracht - groepsleerkracht met ingang van flexibel in Barendrecht. Het bericht invaldocent – invalleerkracht – groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Consequente gym- en groepsleerkracht voor een reguliere groep 3/4

22.03.17
DIT IS WIJS Amsterdam zoekt een Consequente gym- en groepsleerkracht voor een reguliere groep 3/4 met ingang van 08-02-2017 in Hoofddorp. Het bericht Consequente gym- en groepsleerkracht voor een reguliere groep 3/4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Inspirerende NT2 docent Utrecht

22.03.17
DIT IS WIJS Utrecht zoekt een Inspirerende NT2 docent Utrecht met ingang van nader te bepalen in Hilversum. Het bericht Inspirerende NT2 docent Utrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 5 Lelystad

22.03.17
DIT IS WIJS Utrecht zoekt een Leerkracht groep 5 Lelystad met ingang van per direct in Hilversum. Het bericht Leerkracht groep 5 Lelystad verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 5 Utrecht

22.03.17
DIT IS WIJS Utrecht zoekt een Leerkracht groep 5 Utrecht met ingang van 30-3-2017 in Hilversum. Het bericht Leerkracht groep 5 Utrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Op een christelijke basisschool in Almere zijn ze op zoek naar een leerkracht die tot de meivakantie groep 8 kan begeleiden op de vrijdagen. Beschikbaar? Solliciteer dan direct!

22.03.17
DIT IS WIJS Utrecht zoekt een Op een christelijke basisschool in Almere zijn ze op zoek naar een leerkracht die tot de meivakantie groep 8 kan begeleiden op de vrijdagen. Beschikbaar? Solliciteer dan direct! met ingang van per direct in Hilversum. Het bericht Op een christelijke basisschool in Almer...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)