Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Haarlem die in staat is zelfstandig een klas te draaien?

20.04.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Haarlem die in staat is zelfstandig een klas te draaien? per Het bericht Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Haarlem die in staat is zelfstandig een klas te draaien? verscheen eers...
Deel bericht

Directeur PO vrijeschool De Toermalijn

20.04.17
Slagvaardige en energieke directeur gezocht Voor de Toermalijn in Hillegom zijn we op zoek naar een Voor de Toermalijn in Hillegom zijn we op zoek naar een energieke en slagvaardige directeur. Het bericht Directeur PO vrijeschool De Toermalijn verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht (m/v) voor de 3e klas (urgent)

20.04.17
Ivm ziekte van een collega wordt een leerkracht (m/v) voor de 3e klas gezocht. Er is na de zomervakantie perspectief op een baan binnen de school. De vervulling van de tijdelijke vacature is urgent. Het bericht Leerkracht (m/v) voor de 3e klas (urgent) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

onderwijsassistent

20.04.17
onderwijsassistent Het bericht onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent (0,8 fte.)

20.04.17
Alberdingk Thijm Scholen Primair Onderwijs uit Hilversum zoekt een Onderwijsassistent (0,8 fte.) per Het bericht Onderwijsassistent (0,8 fte.) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)