Ben jij die ervaren, enthousiaste docent Duits waar deze school in Almere naar op zoek is?

19.05.17
DIT IS WIJS Utrecht uit Hilversum zoekt een Ben jij die ervaren, enthousiaste docent Duits waar deze school in Almere naar op zoek is? per per direct Het bericht Ben jij die ervaren, enthousiaste docent Duits waar deze school in Almere naar op zoek is? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groep 7 en groep 8

19.05.17
Enthousiaste groepsleerkrachten 7 en 8, met enige ervaring in de bovenbouw. Groep 7 fulltime leerkracht (of 2 leerkrachten parttime), groep 8 parttime wtf 0,36. Het bericht Groep 7 en groep 8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Montessorileerkracht

19.05.17
Fulltime en parttime montessorileerkrachten in diverse bouwen Het bericht Montessorileerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Haarlem die in staat is zelfstandig een klas te draaien?

19.05.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Haarlem die in staat is zelfstandig een klas te draaien? per Het bericht Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Haarlem die in staat is zelfstandig een klas te draaien? verscheen eers...
Deel bericht

Kleuter leerkracht

19.05.17
Leerkracht voor groep 1-2 Het bericht Kleuter leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent techniek Amsterdam

19.05.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Vakdocent techniek Amsterdam per Het bericht Vakdocent techniek Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht Jenaplan groep 6/7/8

19.05.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Groepsleerkracht Jenaplan groep 6/7/8 per Het bericht Groepsleerkracht Jenaplan groep 6/7/8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Het hele schooljaar groep 6 op een leuke innoverende school!

19.05.17
Volgend schooljaar 2 dagen per week aan de slag op deze gezellige en innoverende basisschool in regio Den Haag? Reageer dan snel! Het bericht Het hele schooljaar groep 6 op een leuke innoverende school! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)