Administratief medewerker

12.12.17
We zoeken iemand die zich als een vis in het water voelt in de dagelijkse hectiek van de school. Zelfstandig het werk goed kan organiseren en een actieve houding heeft. Het bericht Administratief medewerker verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Zorgcoördinator

12.12.17
Drostenburg zoekt een zorgcoördinator die op onze bijzondere school de 'spin in het web' wil zijn in de leerlingenzorg. Het bericht Zorgcoördinator verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

groepsleerkracht

12.12.17
Voor basisschool “de Albatros” in Almere-Buiten zoeken wij z.s.m. een enthousiaste leerkracht voor groep 5 Het bericht groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht onderbouw

12.12.17
Ichthusschool uit Amsterdam zoekt een leerkracht onderbouw per 7 december 2017 Het bericht leerkracht onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht voor vervanging

12.12.17
Wegens langdurig ziekte en zwangerschapsverlof hebben wij vanaf 1-1-2018 ruimte voor een fulltime leerkracht in groep 1/2. Het bericht Leerkracht voor vervanging verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Pabo studenten gezocht regio Utrecht

12.12.17
Zelfstandige LIO studenten gezocht voor de regio Flevoland Het bericht Pabo studenten gezocht regio Utrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Parttime Maatschappijleer Docent 2e graads voor vmbo in Flevoland

12.12.17
Docent 2e graad gezocht, die jongeren graag ondernemende en probleemoplossingsvaardigheden wil leren en hen wil begeleiden bij praktijkopdrachten Het bericht Parttime Maatschappijleer Docent 2e graads voor vmbo in Flevoland verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)