Leraar LB

11.01.18
Leraar LB voor de onder- en middenbouw Het bericht Leraar LB verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 8

11.01.18
Gedreven groepsleerkracht gezocht voor een groep 8 tot het einde van het schooljaar! Het bericht Groepsleerkracht groep 8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 6

11.01.18
Enthousiaste leerkracht gezocht voor groep 6 per direct. (Uitbreiding mogelijk) Het bericht Groepsleerkracht groep 6 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Inspirerende adjunct-directeur gezocht Flevoland

11.01.18
Ben jij die ondernemende en inspirerende adjunct-directeur die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Het bericht Inspirerende adjunct-directeur gezocht Flevoland verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Intern Begeleider op Leerwinkel en Jozefschool (0,8 fte)

11.01.18
Intern Begeleider (leerkracht met IB taken) voor 4 dagen per week (wtf 0,8) Het bericht Intern Begeleider op Leerwinkel en Jozefschool (0,8 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten groep 4 en 5, fulltime

11.01.18
Innovatieve, toekomstgerichte specialist Het bericht Leerkrachten groep 4 en 5, fulltime verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Meerscholen directeur gezocht met ondernemerszin!

11.01.18
Daadkrachtige en ervaren directeur gezocht met 'hands-on' mentaliteit voor de regio Flevoland Het bericht Meerscholen directeur gezocht met ondernemerszin! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)