Juf, Meester?! Wat wil jij later worden als je groot bent?

14.03.18
Kliederen aan de watertafel, knutselen met wc-rollen en ander kosteloos materiaal. Spelen in de poppenhoek en met het thema dierentuin of ziekenhuis aan de slag! Wil jij ook het verschil maken voor kleuters? Solliciteer dan Direct! Het bericht Juf, Meester?! Wat wil jij later worden als je groot be...
Deel bericht

Leerkracht groep 1 en 2

14.03.18
meester of juf voor kleutergroepen in Amsterdam Het bericht Leerkracht groep 1 en 2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 6

14.03.18
Ben jij op zoek naar een parttime baan met flexibiliteit? Dan is dit iets voor jou! Het bericht Leerkracht groep 6 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht middenbouw

14.03.18
Voor een school in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een bevlogen groepsleerkracht die affiniteit heeft met de middenbouw. Het bericht Leerkracht middenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent- Pak je kans!

14.03.18
Onderwijsassistenten- Pak je kans!- Kom jij speeddate met de recruiters van DIT IS WIJS? Het bericht Onderwijsassistent- Pak je kans! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Pabo studenten – grijp je kans!

14.03.18
Pabo student gezocht voor de regio Amsterdam. Het bericht Pabo studenten – grijp je kans! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)