Leraar

16.03.18
Voor deze dynamische school zoeken wij een ervaren bevoegde leraar (0,6 fte) Een enthousiaste collega met passie voor en kennis van het onderwijs aan onze doelgroep die kan samenwerken in een multidisciplinair team en die bereid is om van en aan elkaar te leren. Het bericht Leraar verscheen eerst o...
Deel bericht

Secretariaatsmedewerker

16.03.18
Mytylschool Ariane de Ranitz uit Utrecht zoekt een Secretariaatsmedewerker per 1 mei 2018 Het bericht Secretariaatsmedewerker verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gymdocenten die voor de klas willen

16.03.18
Wij zijn op zoek naar gymdocenten die graag ervaring willen op doen als vervangend groepsleerkracht in de regio Amsterdam! Het bericht Gymdocenten die voor de klas willen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

KS2 Primary Teacher

16.03.18
The International School Breda (ISB) is looking to appoint an enthusiastic, motivated and hardworking qualified Primary Teacher to strengthen its dynamic primary team with immediate effect. Het bericht KS2 Primary Teacher verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Learning Support Coordinator

16.03.18
International School of The Hague Primary uit Den Haag zoekt een Learning Support Coordinator per 01-08-2018 Het bericht Learning Support Coordinator verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht HB groep 7-8

16.03.18
Leerkracht groep 7-8 HB Rijswijk Het bericht leerkracht HB groep 7-8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar instroomgroep

16.03.18
Lesgeven volgens het programma van De Vreedzame School aan de jongste leerlingen die dit jaar zijn ingestroomd! Het bericht Leraar instroomgroep verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)