Leerkracht middenbouw basisonderwijs Groep 3/4/5

20.04.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht middenbouw basisonderwijs Groep 3/4/5 per Het bericht Leerkracht middenbouw basisonderwijs Groep 3/4/5 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht onderbouw basisonderwijs Groep 1 en 2

20.04.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht onderbouw basisonderwijs Groep 1 en 2 per Het bericht Leerkracht onderbouw basisonderwijs Groep 1 en 2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht onderbouw basisonderwijs Groep 1/2

20.04.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht onderbouw basisonderwijs Groep 1/2 per Het bericht Leerkracht onderbouw basisonderwijs Groep 1/2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

ambitieuze en energieke leerkracht bovenbouw

20.04.18
Wij zoeken een leerkracht voor de bovenbouw die hart heeft voor onze leerlingen. Om hun talenten te helpen ontwikkelen moet je een teamspeler zijn. Als echte onderwijsprofessional werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Het bericht ambitieuze en energieke leerkracht bovenbouw verscheen eerst op Vacat...
Deel bericht

Eerstegraads thuisdocent wiskunde/natuurkunde voor zieke leerlingen in het VO

20.04.18
Thuisonderwijs wis- en natuurkunde aan leerlingen van 12 - 18 jaar die (ernstig ziek zijn) op factuurbasis Het bericht Eerstegraads thuisdocent wiskunde/natuurkunde voor zieke leerlingen in het VO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht middenbouw basisonderwijs Groep 3,4 en 5

20.04.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht middenbouw basisonderwijs Groep 3,4 en 5 per Het bericht Leerkracht middenbouw basisonderwijs Groep 3,4 en 5 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht onderbouw basisonderwijs

20.04.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht onderbouw basisonderwijs per Het bericht Leerkracht onderbouw basisonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistenten – Kom jij speeddaten met de recruiters van DIT IS WIJS

20.04.18
Onderwijsassistenten - Kom jij speeddaten met de recruiters van DIT IS WIJS Het bericht Onderwijsassistenten – Kom jij speeddaten met de recruiters van DIT IS WIJS verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

bovenbouw leerkracht gezocht in de regio Utrecht

20.04.18
Met spoed zijn wij op zoek naar een leerkracht voor een Jenaplan school in de regio Utrecht Het bericht bovenbouw leerkracht gezocht in de regio Utrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Directeur Montessori basisschool Roermond

20.04.18
Stichting Swalm & Roer zoekt per 1 augustus 2018 een directeur voor de Montessori basisschool Roermond Het bericht Directeur Montessori basisschool Roermond verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 8

20.04.18
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 8. Bij wederzijdse tevredenheid wordt de baan een vaste aanstelling. Parttime vacature groep 8 t/m de zomervakantie. Het bericht Groepsleerkracht groep 8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

groepsleerkracht voor groep 1-2

20.04.18
groepsleerkracht voor in groep 1-2 in de Jordaan, in het hartje van Amsterdam Het bericht groepsleerkracht voor groep 1-2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht gr5 + ICT-les

20.04.18
Zeister Schoolvereeniging uit Zeist zoekt een Leerkracht gr5 + ICT-les per 1-8-2018 Het bericht Leerkracht gr5 + ICT-les verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)