Docent SO

20.06.18
Leerkrachten SO gezocht voor in totaal 2,7 fte Het bericht Docent SO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar en mentor opbouwklas

20.06.18
Stichting Saltho Onderwijs uit Boxtel zoekt een Leraar en mentor opbouwklas per Schooljaar 2018-2019 Het bericht Leraar en mentor opbouwklas verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

losse dagen als leerkracht

20.06.18
SBO Van Heuven Goedhart uit Rotterdam zoekt een losse dagen als leerkracht per Het bericht losse dagen als leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

De Poolster zoekt groepsleerkrachten groep 3/4 & 5

20.06.18
De Poolster zoekt ter ziektevervanging enthousiaste leerkrachten voor groep 3/4 en groep 5 Het bericht De Poolster zoekt groepsleerkrachten groep 3/4 & 5 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

De Warande zoekt groepsleerkracht groep 1/2

20.06.18
Wij zijn op zoek naar  een nieuwe collega voor groep 1/2 voor 1 fte Het bericht De Warande zoekt groepsleerkracht groep 1/2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

20.06.18
Leraar ter herbezetting van zwangerschaps- en ander verlof Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht midden- of bovenbouw

20.06.18
De Waalse school zoekt een enthousiaste groepsleerkracht voor de bovenbouw (groep 7 t/m 8) Het bericht Groepsleerkracht midden- of bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkrachten midden-/bovenbouw

20.06.18
Leerkrachten gezocht voor de midden-/bovenbouw. Dit is jouw kans! Kom werken op een kleurrijke buurtschool in Amsterdam-Oost. De school kenmerkt zich door de thematische manier van werken, het vriendelijke karakter en het goede pedagogische klimaat. Geïnspireerd? Lees dan snel verder! Het bericht G...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)