Leerkracht VSO

14.07.18
Leerkracht VS Leerkracht bovenbouw met 1 dag stagebegeleiding Het bericht Leerkracht VSO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar kleuters

14.07.18
Antoniusschool Den Helder uit Den Helder zoekt een Leraar kleuters per Het bericht Leraar kleuters verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

enthousiaste leerkracht groep 2

14.07.18
De Anne Frankschool zoekt een enthousiaste kleuterleerkracht! Het bericht enthousiaste leerkracht groep 2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht Bovenbouw

14.07.18
Montessorischool de Eilanden uit Amsterdam zoekt een Groepsleerkracht Bovenbouw per 01-08-2018 Het bericht Groepsleerkracht Bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leekracht lichamelijke opvoeding

14.07.18
In jouw rol als medewerker bewegingsonderwijs word je ingezet als vakleerkracht bewegingsonderwijs op scholen in het primair onderwijs in Heemskerk, Castricum, West Friesland of omgeving Zaanstreek/Waterland. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor bewegen binnen de school in afstemming met jouw col...
Deel bericht

Onderwijsassistent groep 5 Daltonschool Amsterdam Oost

14.07.18
Ben jij de onderwijsassistent voor deze Daltonschool in Amsterdam Oost? Het bericht Onderwijsassistent groep 5 Daltonschool Amsterdam Oost verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent voor een basisschool in Amsterdam

14.07.18
Ben jij een onderwijsassistent die opzoek is naar een nieuwe uitdaging bij een Daltonschool in Amsterdam Oost? Het bericht Onderwijsassistent voor een basisschool in Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)