Leerkracht

18.10.18
Auris Montaal uit Bergen op Zoom zoekt een Leerkracht per 08-01-2019 Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Senior Beleidsmedewerker-bestuurssecretaris

18.10.18
Centraal Buro Stichting Kolom uit Amsterdam zoekt een Senior Beleidsmedewerker-bestuurssecretaris per 1 december 2018 Het bericht Senior Beleidsmedewerker-bestuurssecretaris verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent, Schreuder College de Villeneuvestraat

18.10.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Docent, Schreuder College de Villeneuvestraat per Het bericht Docent, Schreuder College de Villeneuvestraat verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

18.10.18
Enthousiaste collega, (0,4 fte met uitzicht op vast en/of 0,6 fte zwangerschapsvervanging) Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht BUITENKANS

18.10.18
BUITENKANS zoekt Leerkrachten die op onze onderwijsvoorzieningen voor (dreigende) thuiszitters in Zeist en in Houten de leerlingen voorbereiden op een succesvolle terugkeer in het onderwijs. BUITENKANS zoekt Leerkrachten die op onze onderwijsvoorzieningen voor (dreigende) thuiszitters in Zeist en in...
Deel bericht

Onderwijsassistent

18.10.18
Ben jij een onderwijsassistent die ieder kind als uniek ziet en een bewuste keuze maakt om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het speciale kind? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Schoolleider, Schreuder College Taborstraat

18.10.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Schoolleider, Schreuder College Taborstraat per Het bericht Schoolleider, Schreuder College Taborstraat verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

groepsleekracht voor groep 4

18.10.18
Groepsleerkracht gezocht voor een groep 4 op de leukste school van Amsterdam ! Het bericht groepsleekracht voor groep 4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht gezocht voor een groep 3 voor 2 dagen per week

18.10.18
VACATURE VOOR LEERKRACHT GROEP 3 OP EEN CULTUURPROFIELSCHOOL IN AMSTERDAM-ZUID VOOR 2 DAGEN Het bericht leerkracht gezocht voor een groep 3 voor 2 dagen per week verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

18.10.18
Onderwijsassistent Andreasschool wtf 0,3 Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

18.10.18
Onderwijsassistent groep 8 voor 0,4 wtf Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Taalspecialist Sterrenschoolconcept

18.10.18
Taalspecialist voor Sterrenschoolconcept (Parttime/fulltime) Het bericht Taalspecialist Sterrenschoolconcept verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)