Leerkracht 0,6 fte

19.10.18
Voor deze dynamische school zoeken wij een leerkracht (0,6 fte) Het bericht Leerkracht 0,6 fte verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent SBO

19.10.18
Een onderwijsassistent met hart voor het Speciaal Basis Onderwijs! Het bericht Onderwijsassistent SBO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gedragsdeskundige (orthopedagoog/ psycholoog)

19.10.18
Auris Dienstverlening regio Midden uit Utrecht zoekt een Gedragsdeskundige (orthopedagoog/ psycholoog) per z.s.m. Het bericht Gedragsdeskundige (orthopedagoog/ psycholoog) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

19.10.18
Voor deze dynamische school zoeken wij per direct een leerkracht voor een nieuw te starten groep. (1.0 fte) Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening

19.10.18
Auris Dienstverlening Rotterdam uit Rotterdam zoekt een Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening per zsm Het bericht Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SBO

19.10.18
Ben je reflectief, heb je een lerende opstelling, ben je positief en oplossingsgericht? Kun je tevens planmatig handelen en denken en ook achter het gedrag van kinderen kijken, dan ben jij de geschikte leerkracht voor deze groep! Als leerkracht is het belangrijk dat je goed kunt reflecteren op eigen...
Deel bericht

Onderwijsassistent

19.10.18
Voor deze dynamische school zoeken wij een onderwijsassistent voor een nieuw te starten groep (0.8 fte) Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht kleuters

19.10.18
De Stern uit rotterdam zoekt een Groepsleerkracht kleuters per 1 januari 2019 Het bericht Groepsleerkracht kleuters verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Intern begeleider

19.10.18
Ter Cleeff uit Haarlem zoekt een Intern begeleider per 01-11-2018 Het bericht Intern begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam is op zoek naar enthousiaste leerkrachten basisonderwijs voor bovenschoolsepool

19.10.18
Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam is op zoek naar enthousiaste leerkrachten voor de Poolster Het bericht Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam is op zoek naar enthousiaste leerkrachten basisonderwijs voor bovenschoolsepool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)