Vacatures basisonderwijs

Psycholoog/orthopedagoog

10.07.19
Als lid van de Commissie van Begeleiding begeleidt de psycholoog/orthopedagoog de leraren en leraarondersteuners bij het vormgeven van hun pedagogisch/didactisch klimaat in de groepen en binnen de school. Daarnaast verzorgt hij/zij, met de andere leden van de CvB, de intakeprocedure van nieuwe leerl...
Deel bericht

Leerkracht

10.07.19
Ben jij die doorzetter en beschik je over een gezonde dosis lef en herken je jezelf in hetgeen wij vragen, aarzel dan niet en solliciteer! Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 1/2 SBO

10.07.19
SBO de Vlieger in Leiden zoekt per 1 augustus 2019 of zo spoedig mogelijk daarna een enthousiaste, bekwame, krachtige en betrokken leerkracht (m/v) voor de onderbouw (groep 1/ 2) van onze school. De vacature omvat 0,4 fte en de werkdagen zijn maandag en dinsdag. Je werkt nauw samen met de assistent ...
Deel bericht

lerarenondersteuner/onderwijsassistent

10.07.19
Onderwijsassistent/lerarenondersteuner - Het Driespan - De Muldersteeg Het bericht lerarenondersteuner/onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

10.07.19
Onderwijsassistent - Het Driespan - De Fakkel Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht bewegingsonderwijs so

10.07.19
Voor onze SO locatie de Wilgen in Barendrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en bevlogen vakleerkracht bewegingsonderwijs. Voor onze SO locatie de Wilgen in Barendrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en bevlogen vakleerkracht bewegingsonderwijs. Voor onze SO locatie de Wilgen in Bar...
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 4 0,4 fte (di en wo)

10.07.19
Christelijk IKC De Repelaer uit Dordrecht zoekt een Groepsleerkracht groep 4 0,4 fte (di en wo) per 08-07-2019 Het bericht Groepsleerkracht groep 4 0,4 fte (di en wo) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht middenbouw WTF 0,4

10.07.19
Andries van der Vlerkschool  uit Hoogvliet Rotterdam  zoekt een Groepsleerkracht middenbouw WTF 0,4 per Het bericht Groepsleerkracht middenbouw WTF 0,4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht/bovenbouwcoördinator 1,0 fte

10.07.19
Christelijk IKC De Repelaer uit Dordrecht zoekt een Groepsleerkracht/bovenbouwcoördinator 1,0 fte per 08-07-2019 Het bericht Groepsleerkracht/bovenbouwcoördinator 1,0 fte verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Interne Begeleider

10.07.19
Kleine montessorischool zoekt krachtige IB die bereid is tot invullen van directietaken in Onderwijs en Zorg. Het bericht Interne Begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar bovenbouw

10.07.19
OBS Klim-Op uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leraar bovenbouw per 1-8-2019 Het bericht Leraar bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)