Vacatures basisonderwijs

groepsleerkracht voor onderbouwgroep zeer moeilijk lerende kinderen

05.09.19
De Lelie afdeling Nijkerk ( ZML) heeft een vacature voor de onderbouw groep voor de donderdag en vrijdag met mogelijk uitbreiding van de woensdag. Het bericht groepsleerkracht voor onderbouwgroep zeer moeilijk lerende kinderen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht inval / trainee

05.09.19
Burgemeester de Wildeschool Schagen uit SCHAGEN zoekt een Leerkracht inval / trainee per Het bericht Leerkracht inval / trainee verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Orthopedagoog

05.09.19
Wij zoeken een orthopedagoog / psycholoog voor onze school! Het bericht Orthopedagoog verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Combinatiefunctionaris sport

05.09.19
vakleerkracht gymnastiek; sportservice Wijchen; basisschool; Kans en Kleur Het bericht Combinatiefunctionaris sport verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Directeur Chr. IKC De Regenboog, locatie Volkerak

05.09.19
Christelijk IKC De Regenboog uit Dordrecht zoekt een Directeur Chr. IKC De Regenboog, locatie Volkerak per 04-09-2019 Het bericht Directeur Chr. IKC De Regenboog, locatie Volkerak verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 3-4 op obs Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost

05.09.19
Leerkracht groep 3-4 op obs Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost (deeltijd bespreekbaar) Het bericht Leerkracht groep 3-4 op obs Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent voor de Midden- en Bovenbouw

05.09.19
De Buikslotermeer zoekt een enthousiaste onderwijsassistent voor de Midden- en Bovenbouw! Het bericht Onderwijsassistent voor de Midden- en Bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Schoolmanagement assistent

05.09.19
Ben je gestructureerd en zoek je een leuke werkomgeving? Dan is dit de baan voor jou! De vacature De Oscar Carré heeft per 29-10-2020 een vacature. We zoeken een schoolmanagement assistent voor onze administratie, receptie en ondersteuning van de directie. Je verricht algemene administratieve en on...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)