Vacatures basisonderwijs

Vakleerkracht bewegingsonderwijs (0,2 FTE)

14.09.19
Per direct zijn wij op zoek naar een gymleerkracht voor de vrijdagen Het bericht Vakleerkracht bewegingsonderwijs (0,2 FTE) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 7 (0,6 FTE)

14.09.19
Vanwege zwangerschapsverlof van onze leerkracht van groep 7, zijn wij per 7 januari 2020 op zoek naar een invalleerkracht voor 0,6 FTE (in principe dinsdag, donderdag en vrijdag, maar overleg is mogelijk) Het bericht Groepsleerkracht groep 7 (0,6 FTE) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht verschillende groepen (0,6 FTE)

14.09.19
In verband met zwangerschap van een collega zijn wij op zoek naar jou! Als vaste invaller val je in in verschillende groepen vanwege ziekteverzuim of vanwege ambulante dagen van teamleden. Het bericht Groepsleerkracht verschillende groepen (0,6 FTE) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar AVO VSO 1-2

14.09.19
Saltho Onderwijs zoekt voor Het Vada College in Boxtel een Leraar L11 (0,5 fte) Het bericht Leraar AVO VSO 1-2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar en mentor VMBO Basis Kader – Eindhoven

14.09.19
Saltho Onderwijs zoekt voor Het Dok in Eindhoven een Leraar en mentor voor een VMBO Basis Kader- klas, Leerjaar 4 (0,8 FTE: dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag) Het bericht Leraar en mentor VMBO Basis Kader – Eindhoven verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar en mentor VMBO onderbouw – Eindhoven

14.09.19
Saltho Onderwijs zoekt voor Het Dok in Eindhoven een Leraar en mentor VMBO onderbouw, Leerjaar 1 en 2 (1,0 FTE) Het bericht Leraar en mentor VMBO onderbouw – Eindhoven verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Begeleider/Leerkracht Doelab

14.09.19
De leukste baan binnen het onderwijs! Het bericht Begeleider/Leerkracht Doelab verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Directeur-bestuurder

14.09.19
Jenaplanschool De Pandelaar vraagt een gepassioneerde, verbindende en enthousiaste directeur-bestuurder Het bericht Directeur-bestuurder verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groep 1-2

14.09.19
De Kameleon is een sterke, kleinschalige basisschool aan de rand van Waterwijk. Wij besteden specifieke aandacht aan de taalontwikkeling. De Verlengde School Dag (VSD) is daar een onderdeel van middels extra leertijd voor taal en rekenen. De Kameleon heeft een gevarieerd onderwijsaanbod, uiteenlopen...
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 5-6

14.09.19
KinderCampus uit Hilversum zoekt een Groepsleerkracht groep 5-6 per november Het bericht Groepsleerkracht groep 5-6 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Invalleerkrachten Primair Onderwijs

14.09.19
Alberdingk Thijm Scholen Primair Onderwijs uit Hilversum zoekt een Invalleerkrachten Primair Onderwijs per per direct Het bericht Invalleerkrachten Primair Onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Speciaal Basisonderwijs

14.09.19
C. Hummelingschool uit Hilversum zoekt een Leerkracht Speciaal Basisonderwijs per per direct Het bericht Leerkracht Speciaal Basisonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Peuterspeelzaalleidster VVE

14.09.19
Schooljaar 2019-2020 - peuterspeelzaalleidster VVE Het bericht Peuterspeelzaalleidster VVE verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Wij zoeken een lieve, creatieve en geduldige juf of meester voor onze school de Kring in Driebergen!

14.09.19
SPCO De Oorsprong uit Doorn zoekt een Wij zoeken een lieve, creatieve en geduldige juf of meester voor onze school de Kring in Driebergen! per z.s.m. Het bericht Wij zoeken een lieve, creatieve en geduldige juf of meester voor onze school de Kring in Driebergen! verscheen eerst op Vacatures Basisond...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)