Vacatures basisonderwijs

Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening in het basisonderwijs

13.02.20
Auris Dienstverlening Rotterdam uit Rotterdam zoekt een Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening in het basisonderwijs per Het bericht Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening in het basisonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Orthopedagoog – Saltho Onderwijs – P.I. School Hondsberg

13.02.20
Stichting Saltho Onderwijs uit Boxtel zoekt een Orthopedagoog - Saltho Onderwijs - P.I. School Hondsberg per Het bericht Orthopedagoog – Saltho Onderwijs – P.I. School Hondsberg verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Kleuterleerkracht 0,4

13.02.20
Kleuterleerkracht voor donderdag en vrijdag Het bericht Kleuterleerkracht 0,4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

13.02.20
De Akkers uit Rotterdam zoekt een Leerkracht per Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 1/2 De Wieken

13.02.20
St. voor Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs uit Vlaardingen zoekt een Leerkracht groep 1/2 De Wieken per z.s.m. Het bericht Leerkracht groep 1/2 De Wieken verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht hoogbegaafde leerlingen

13.02.20
Voor De Horizon zoeken wij een leerkracht voor onze hoogbegaafde leerlingen in groep 6 voor 1 fte, 0,4 fte of 0,2 fte. Het bericht Leerkracht hoogbegaafde leerlingen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Officemanager/ Duizendpoot

13.02.20
Office manager voor basisschool (voor schoolorganisatie en bestuur) De Gooische School Laren (NH) Het bericht Officemanager/ Duizendpoot verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)