Vacatures basisonderwijs

Leerkracht groep 3 of 4

16.05.20
Leerkracht groep 3 of 4 gezocht voor de mooiste school in Delft. Het bericht Leerkracht groep 3 of 4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Pedagogisch medewerker/achterwacht

16.05.20
Enthousiaste pedagogisch medewerker/achterwacht gezocht voor groeiende speciaal onderwijs-school in Hoofddorp Het bericht Pedagogisch medewerker/achterwacht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

16.05.20
Breng jij De Vier Windstreken in beweging? Het bericht Vakleerkracht Bewegingsonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Clusterdirecteur primair onderwijs

16.05.20
Het College van Bestuur van de Almeerse Scholen Groep is op zoek naar een op samenwerking gerichte, deskundige en resultaatgerichte clusterdirecteur primair onderwijs 0,8-1,0 fte Het bericht Clusterdirecteur primair onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Meerscholendirecteur

16.05.20
Meerscholendirecteur Het bericht Meerscholendirecteur verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Duo-schoolleider

16.05.20
Ben jij een sociale en verbindende schoolleider? Een betrouwbare schoolleider die op coachende wijze leiding kan geven aan het team en de verdere uitwerking van ons motto: ‘Dalton met een plus’? Heb jij van nature vertrouwen in en oog voor de talenten van het team en straal je dit ook uit? En, l...
Deel bericht

Groepsleerkracht Bovenbouw

16.05.20
Montessorischool Landsmeer uit Landsmeer zoekt een Groepsleerkracht Bovenbouw per 01-08-2020 Het bericht Groepsleerkracht Bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 6 met “verbindingspower” (1 FTE)

16.05.20
Samen is het sleutelwoord bij ons op school en dat snap jij helemaal. Jij bent die leerkracht die de verbindende factor is tussen leerlingen, ouders en collega’s. Verbinding en welbevinden zijn belangrijk, helemaal in deze regio. Samen bouwen aan goed onderwijs in een veilige, warme omgeving. Scho...
Deel bericht

Onderwijscoördinator MB of BB

16.05.20
De onderwijscoördinator heeft een combinatie van taken van een intern begeleider en een teamleider. Vind je het leuk om in een groot team te werken en kom jij ons team versterken? Het bericht Onderwijscoördinator MB of BB verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Teamleider

16.05.20
Teamleider; basisschool: Wijchen; jaarklas; onderwijs; montessori; Trinoom: Kans & Kleur Het bericht Teamleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)