Vacatures basisonderwijs

Leerkracht – 32 tot 40 uur per week

29.07.20
Ben jij die enthousiaste leerkracht die elk kind uniek vindt en zie jij daar de uitdaging in, dan zij wij op zoek naar jou op onze locatie Op Maat in Alphen a/d Rijn! Het bericht Leerkracht – 32 tot 40 uur per week verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

jaarcoordinator LeukOmteLeren weekendschool Arnhem

29.07.20
JC verzorgt 20 zondagen onderwijs aan een groep van ca 20 kinderen. Hierbij hoort werving - organisatie - evaluatie - afstemming met andere JV en programmamanager. Het bericht jaarcoordinator LeukOmteLeren weekendschool Arnhem verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

OBS van Rijckevorsel – Vakleerkracht bewegingsonderwijs, Hoek van Holland (0,4 wtf)

29.07.20
Van Rijckevorsel  uit Hoek van Holland zoekt een OBS van Rijckevorsel - Vakleerkracht bewegingsonderwijs, Hoek van Holland (0,4 wtf) per Het bericht OBS van Rijckevorsel – Vakleerkracht bewegingsonderwijs, Hoek van Holland (0,4 wtf) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Programmamanager LeukOmteLeren Weekendschool Arnhem

29.07.20
De programmamanager voor LOL Weekendschool Arnhem waarborgt de continuïteit en en kwaliteit van het uitdagende en horizonverbredende programma van 20 zondagmiddagen per schooljaar voor gemotiveerde kinderen uit de Arnhemse OAB scholen. De PM stuurt de jaarcoorinatoren aan en legt verantwoording af ...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)