Docent SO

09.10.20
op donderdag en vrijdag zoeken wij een bovenbouw leerkracht Het bericht Docent SO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

09.10.20
A. Willeboerschool  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht per Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit

09.10.20
Kind en Onderwijs Rotterdam uit Rotterdam zoekt een beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit per 1 november 2020 Het bericht beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Betrokken en enthousiaste leerkracht OB gezocht!

09.10.20
Natuurlijk ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs en het begeleiden van kinderen. Maar dat niet alleen, jij bent onze aanjager op het gebied van pedagogische en/of didactische vernieuwingen. Bij de implementatie hiervan, speel je dan ook een actieve rol. Zo leren we samen verd...
Deel bericht

Groepsleerkracht, groep 1-2 (zwangerschapsvervanging), Rotterdam (wtf 0,4)

09.10.20
Bergse Zonnebloem  uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht, groep 1-2 (zwangerschapsvervanging), Rotterdam (wtf 0,4) per Het bericht Groepsleerkracht, groep 1-2 (zwangerschapsvervanging), Rotterdam (wtf 0,4) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht, midden/bovenbouw, zwangerschapsvervanging, Rotterdam (0,8 wtf)

09.10.20
obs De Waterlelie uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht, midden/bovenbouw, zwangerschapsvervanging, Rotterdam (0,8 wtf) per Het bericht Groepsleerkracht, midden/bovenbouw, zwangerschapsvervanging, Rotterdam (0,8 wtf) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Mozaiek

09.10.20
Het Mozaiek in Arnhem is op zoek naar een fulltime leerkracht voor een kleutergroep Het bericht Leerkracht Mozaiek verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht voor de digitale school

09.10.20
Scholengroep Veluwezoom is op zoek naar een Leerkracht voor de digitale school Het bericht Leerkracht voor de digitale school verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)