Vacatures basisonderwijs

Leerkracht voor verlengde schooldagen

13.11.20
Scholengroep Veluwezoom is op zoek naar bevlogen leerkrachten voor verlengde schooldagen! Het bericht Leerkracht voor verlengde schooldagen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Margrietschool Halfweg: Leerkracht voor combinatiegroep 5-6 (0,2 fte m/v)

13.11.20
Margrietschool Halfweg: Leerkracht voor combinatiegroep 5-6 (0,2 fte m/v) Het bericht Margrietschool Halfweg: Leerkracht voor combinatiegroep 5-6 (0,2 fte m/v) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vrije school Leerkracht

13.11.20
De leerlingen van de 2e klas van de Waterlandschool zijn op zoek naar een energieke leerkracht voor de donderdag Het bericht Vrije school Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Wendbare leerkracht BEWO (0,3 FTE)

13.11.20
Wij zoeken een leuke en enthousiaste gymleerkracht, die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is bij de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Het bericht Wendbare leerkracht BEWO (0,3 FTE) vers...
Deel bericht

Zorgassistent

13.11.20
Tyltylschool  uit Rotterdam zoekt een Zorgassistent per Het bericht Zorgassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)