Vacatures basisonderwijs

Leerkracht BB met power en passie.

14.11.20
Wij zoeken een leerkracht met ambitie, die niet bang is feedback te geven en te ontvangen. Je komt te werken in de bovenbouw, in een team van enthousiaste, opbouwende en verbindende collega's. Het bericht Leerkracht BB met power en passie. verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep BB met power en passie.

14.11.20
Wij zoeken een leerkracht met ambitie, die niet bang is feedback te geven en te ontvangen. Je komt te werken in de bovenbouw, in een team van enthousiaste, opbouwende en verbindende collega's. Het bericht Leerkracht groep BB met power en passie. verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

14.11.20
Leerkracht groep 3/4 M/V (0,2 - 1 wtf) Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht SBO

14.11.20
Krijg jij energie van kinderen die extra aandacht nodig hebben? Solliciteer dan als leerkracht op het SBO! Het bericht Groepsleerkracht SBO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar groep 5

14.11.20
Per 01-01-2021, maar eerder is ook mogelijk.Wegens vertrek van een van onze collega's is obs Klim-Op op zoek naar een kanjer voor groep 5. Het bericht Leraar groep 5 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Teamteacher gezocht

14.11.20
Stichting Epos uit Rotterdam zoekt een Teamteacher gezocht per 1 januari 2021 Het bericht Teamteacher gezocht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Uitdaging voor medewerker financiële administratie

14.11.20
Houd jij van dynamiek, cijfers, spreadsheets, en structuur? Altijd al een link gehad met onderwijs? Wij zijn op zoek naar een medewerker financiële administratie op het kantoor van Zonova, bestuur van 20 basisscholen in Amsterdam Zuidoost. Het bericht Uitdaging voor medewerker financiële administr...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)