Vacatures basisonderwijs

groepsleerkracht 4/5

17.11.20
groepsleerkracht locatie Oss voor groep 4/5 Het bericht groepsleerkracht 4/5 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht gezocht voor de bovenbouw.

17.11.20
Christelijk IKC Het Kristal uit Dordrecht zoekt een Groepsleerkracht gezocht voor de bovenbouw. per Het bericht Groepsleerkracht gezocht voor de bovenbouw. verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 7/8

17.11.20
groepsleerkracht groep 7/8 Het bericht Groepsleerkracht groep 7/8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Profesor/a de enseñanza primaria

17.11.20
European School of The Hague Primary uit Den Haag zoekt een Profesor/a de enseñanza primaria per Het bericht Profesor/a de enseñanza primaria verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

programma medewerker

17.11.20
In deze functie ben je ondersteunend aan de coördinatoren en help je met plannen, roosteren, problemen oplossen en administratief bijhouden van data. Het bericht programma medewerker verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

RvT-lid onderwijskwaliteit

17.11.20
Lid portefeuille Onderwijskwaliteit - RvT SVZH Het bericht RvT-lid onderwijskwaliteit verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

De Ley groepsleerkracht groep 1/2

17.11.20
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO uit Leiden zoekt een De Ley groepsleerkracht groep 1/2 per 30 november 2020 Het bericht De Ley groepsleerkracht groep 1/2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht instroomgroep

17.11.20
De Vondelschool heeft in verband met de start van de nulgroep per februari 2021 een vacature. Ben jij de leerkracht die graag met de jongste kleuters aan de slag gaat? Wil je graag samen met je collega’s het onderwijs in de onderbouw zelf vormgeven? Dan ben jij de leerkracht die goed bij ons past!...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)