Gedragswetenschapper Speciaal Basisonderwijs (SBO)

27.11.20
Voor onze SBO-school Westerwel zijn we m.i.v. 1 februari 2021 op zoek naar een inspirerende gedragswetenschapper die onze kinderen tot bloei laat komen. We werken in een enthousiast team met hart voor onze leerlingen. SBO-scholen kenmerken zich door aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van de le...
Deel bericht

Leerkracht gr. 1/2 (of groep in overleg)

27.11.20
Schooljaar 2020-2021 - Leerkracht gr. 1/2 (of groep in overleg) Het bericht Leerkracht gr. 1/2 (of groep in overleg) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 3 Amsterdam (3 dagen)

27.11.20
Wij zijn met spoed op zoek naar een ervaren leerkracht voor groep 3 op een school in Amsterdam West. Het betreft een aanvraag voor de woensdag, donderdag en de vrijdag. Het bericht Leerkracht groep 3 Amsterdam (3 dagen) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SBO, instroomgroep 4

27.11.20
Schooljaar 2019-2020 - Leerkracht SBO, instroomgroep 4 Het bericht Leerkracht SBO, instroomgroep 4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent internaliserend, midden- en bovenbouw

27.11.20
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een Onderwijsassistent internaliserend, midden- en bovenbouw per Het bericht Onderwijsassistent internaliserend, midden- en bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent – afdeling VSO en Pro, locatie Dordtsestraatweg

27.11.20
Openluchtschool de Recon  uit Rotterdam zoekt een Docent - afdeling VSO en Pro, locatie Dordtsestraatweg per Het bericht Docent – afdeling VSO en Pro, locatie Dordtsestraatweg verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Kleuterjuf of kleutermeester Amsterdam

27.11.20
Voor een openbare Daltonschool in Amsterdam zijn wij op zoek naar een lieve juf of meester voor de kleutergroep. Het bericht Kleuterjuf of kleutermeester Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Dalton groep 5 voor de vrijdag (Amsterdam)

27.11.20
Voor deze groeiende openbare Daltonschool in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vervangende leerkracht voor groep 5 voor op de vrijdagen. De vervanging loopt in ieder geval door tot 20 mei 2021. Het bericht Leerkracht Dalton groep 5 voor de vrijdag (Amsterdam) verscheen eerst op Vacatures Basisonde...
Deel bericht

Leerkracht instroomgroep FT Amsterdam West

27.11.20
Voor een kleine openbare basisschool in Amsterdam West zoeken wij een fulltime leerkracht voor de instroomgroep. Deze vervanging duurt tot de zomervakantie. DE BREDE SELECTIE is opgericht door 8 besturen voor openbaar basisonderwijs in Amsterdam. Wij zijn dus van en voor de scholen. Niets meer en ni...
Deel bericht

Leerkracht kleuters Amsterdam Noord (4 of 2 dagen)

27.11.20
Wij zijn met spoed op zoek naar een leerkracht voor de kleuters op een openbare school in Amsterdam Noord. Het gaat om het vervangen van een langdurig zieke collega op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het bericht Leerkracht kleuters Amsterdam Noord (4 of 2 dagen) verscheen eerst op Vacatur...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)