Vacatures basisonderwijs

Bestuurssecretaris (tijdelijk ivm vervanging ZV/BV)

08.04.21
Ben jij net afgestudeerd of zit je in de masterfase van jouw WO-studie Bestuurskunde of Rechten. Dan zijn we met name op zoek naar jou! Het bericht Bestuurssecretaris (tijdelijk ivm vervanging ZV/BV) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht onderbouw

08.04.21
Geniet je enorm van de fantasie, opgewektheid en onbevangenheid van het jonge kind? Ben je zeer vakbekwaam en werk je graag in een professioneel en lerende organisatie? Door het werken op een leerplein zie je elkaar aan het werk en leer je van en met elkaar. Het bericht Groepsleerkracht onderbouw ve...
Deel bericht

Leerkracht basisonderwijs in Almere

08.04.21
DIT IS WIJS uit Almere zoekt een Leerkracht basisonderwijs in Almere per 2021-04-07 Het bericht Leerkracht basisonderwijs in Almere verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht voor alle groepen

08.04.21
Wij zijn komen graag in contact met leerkrachten met passie Het bericht Groepsleerkracht voor alle groepen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Herintreder Primair Onderwijs?

08.04.21
DIT IS WIJS uit 's-Gravenhage zoekt een Herintreder Primair Onderwijs? per 2021-04-07 Het bericht Herintreder Primair Onderwijs? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht middenbouw

08.04.21
De Stern uit rotterdam zoekt een leerkracht middenbouw per 1 augustus 2021 Het bericht leerkracht middenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht PO – middenbouw – Hoog Dalem

08.04.21
https://www.roozz.nl/vacatures/leerkracht-basis-onderwijs-middenbouw-stichting-ovo Het bericht leerkracht PO – middenbouw – Hoog Dalem verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)