LEERKRACHT LEERPLEIN 3-4

31.07.21
IKC De Schakel is per direct op zoek naar een leerkracht leerplein 3-4! Het bericht LEERKRACHT LEERPLEIN 3-4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

HR- PSA medewerker

31.07.21
Door jouw proactieve houding als spin in het web worden de HR en PSA werkzaamheden resultaat- en doelgericht uitgevoerd. Snel schakelen in een dynamische omgeving is datgene waar jij goed in bent. Ben jij dit? Reageer snel! Het bericht HR- PSA medewerker verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Combinatiefunctionaris Sport en Bewegen

31.07.21
Sport Expertise Centrum uit Oss zoekt een Combinatiefunctionaris Sport en Bewegen per Het bericht Combinatiefunctionaris Sport en Bewegen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

divers

31.07.21
Lukida zoekt freelance creatieve (vak) docenten Het bericht divers verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 6/8

31.07.21
Enthousiaste Groepsleerkracht gezocht! Het bericht Groepsleerkracht groep 6/8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vrijwillig Coach

31.07.21
Bij Petje af ontvangen we nieuwsgierige kinderen tussen de 10-14 jaar die de wereld en daardoor hun talenten ontdekken. Als coach ben je dé schakel binnen het Petje af-programma. Het programma is op zondag vanaf 11:00 en vindt plaats in de periode van september t/m juni. Samen met een collega-coach...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)