Mentor op leerplein 1

21.10.21
Wij zoeken een mentor met ervaring en affiniteit in de onderbouw. Het gaat om een zwangerschapsvervanging tot aan de meivakantie. Mocht je daarnaast interesse hebben in een andere vervanging op één van onze scholen of een baan in onze vervangingspool, dan zijn daar ook volop mogelijkheden. Kun jij...
Deel bericht

Mentor op leerplein 3

21.10.21
Wij zoeken een mentor met ervaring en affiniteit in de bovenbouw. Het gaat om een zwangerschapsvervanging tot aan de meivakantie. Mocht je daarnaast interesse hebben in een andere vervanging op één van onze scholen of een baan in onze vervangingspool, dan zijn daar ook volop mogelijkheden. Kun jij...
Deel bericht

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

21.10.21
Kindcentrum Kidion uit Volkel zoekt een Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf per 01-11-2021 Het bericht Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Pedagogisch medewerker voor de peuteropvang

21.10.21
Kindcentrum Marimba in Uden zoekt een pedagogisch medewerker voor de peuteropvang Het bericht Pedagogisch medewerker voor de peuteropvang verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Traineeship Intern begeleider

21.10.21
Maak jij de overstap naar het basis onderwijs via een traineeshop Intern begeleider Het bericht Traineeship Intern begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht middenbouw/bovenbouw

21.10.21
Leerkracht middenbouw/bovenbouw Het bericht Groepsleerkracht middenbouw/bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Hoofd Salarisadministratie

21.10.21
Schoolbestuur Stichting Westelijke Tuinsteden uit Amsterdam zoekt een Hoofd Salarisadministratie per 1 januari 2022 Het bericht Hoofd Salarisadministratie verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar SBO

21.10.21
Leraar SBO Druten en Beuningen Het bericht Leraar SBO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Locatiemanager BijlesAcademie Utrecht

21.10.21
Locatiemanager BijlesAcademie Utrecht- Duo Baan Het bericht Locatiemanager BijlesAcademie Utrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht Gymnastiek (0,2 fte)

21.10.21
Voor onze locatie OBS Wereldwijzer zijn wij op zoek naar een enthousiast Gymdocent Het bericht Vakleerkracht Gymnastiek (0,2 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)