ervaren leraarondersteuners

13.01.22
WereldKidz Jenaplanschool Dolfijn uit Driebergen zoekt een ervaren leraarondersteuners per In overleg te bepalen Het bericht ervaren leraarondersteuners verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 3, Violenschool, 1,0 fte – parttime bespreekbaar

13.01.22
Vind jij lesgeven ook het leukste wat er is? Spreek je Engels en wil je je leerlingen graag de Engelse taal leren? Of wil je je daar graag in ontwikkelen? Ontwerp je graag je eigen lessen en thema’s? En wil je werken op een school die met een 8,2 wordt gewaardeerd door de leerlingen? Dan willen wi...
Deel bericht

Leerkracht nieuwkomers (NT2) met gevoel voor humor!

13.01.22
Elke dag werken we hard om het verschil te maken voor onze kinderen. We halen graag het beste uit hen, maar zeker ook uit onszelf. Er zijn altijd en overal kansen en mogelijkheden, dit geven wij onze leerlingen iedere dag mee. En elkaar natuurlijk ook. Zo groeien we samen naar een toekomst vol persp...
Deel bericht

Vakdocent Sport en Educatie parttime Rotterdam

13.01.22
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Vakdocent Sport en Educatie parttime Rotterdam per 2022-01-12 Het bericht Vakdocent Sport en Educatie parttime Rotterdam verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste leerkracht voor de instroomgroep (21-067)

13.01.22
Ben jij een echte teamplayer en vind je respect en eigen ontwikkeling net zo belangrijk als wij? Wil jij deel uitmaken van ons team en onze nieuwe collega worden tot aan de zomervakantie van 2022? Laat uiterlijk 30 januari a.s. iets van je horen. Wie weet ben jij namelijk de persoon die wij zoeken! ...
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 6 Amsterdam

13.01.22
Wil jij als leerkracht ervaring opdoen in de bovenbouw in een groep 6? Wij zijn op zoek naar een groepsleerkracht die tot de zomervakantie beschikbaar is voor deze opdracht. Het bericht Groepsleerkracht groep 6 Amsterdam verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht bovenbouw basisonderwijs Amstelveen

13.01.22
DIT IS WIJS uit Amstelveen zoekt een Leerkracht bovenbouw basisonderwijs Amstelveen per 2022-01-12 Het bericht Leerkracht bovenbouw basisonderwijs Amstelveen verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar groep 7-8

13.01.22
WereldKidz Kievit uit Maartensdijk zoekt een Leraar groep 7-8 per In overleg te bepalen Het bericht Leraar groep 7-8 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Sport en Bewegen parttime Rotterdam

13.01.22
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Vakdocent Sport en Bewegen parttime Rotterdam per 2022-01-12 Het bericht Vakdocent Sport en Bewegen parttime Rotterdam verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht kleuters

13.01.22
Wij zoeken voor onze scholen in Amsterdam enthousiaste kleuter leerkrachten! Wil jij als leerkracht dit jaar een nieuwe uitdaging, flexibel of vast, wij gaan graag met je in gesprek. Het bericht Leerkracht kleuters verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar groep 5-6

13.01.22
WereldKidz Kameleon uit Doorn zoekt een Leraar groep 5-6 per Half februari 2022 of eerder Het bericht Leraar groep 5-6 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar klas 2-3

13.01.22
WereldKidz Het Sterrenbos uit Amerongen zoekt een Leraar klas 2-3 per In overleg te bepalen Het bericht Leraar klas 2-3 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leraren Afghaanse vluchtelingen

13.01.22
WereldKidz Albatros uit Zeist, Nederland zoekt een Leraren Afghaanse vluchtelingen per In overleg te bepalen Het bericht Leraren Afghaanse vluchtelingen verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Stamgroepleider groep 1-2

13.01.22
WereldKidz Jenaplanschool Dolfijn uit Driebergen zoekt een Stamgroepleider groep 1-2 per In overleg te bepalen Het bericht Stamgroepleider groep 1-2 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)