Vacatures basisonderwijs

(Vrijeschool)leerkracht klas 5 (groep 7)

27.06.22
Wij zoeken een fijne leerkracht voor onze klas 5 (groep7). In deze klas zitten 24 kinderen. Het is een echt leuke en energieke klas, dol op zo nu en dan een grapje, op zingen en op avontuur. Help jij mee ze de lestof te laten beleven, ga jij mee op avontuur? Heb je geen ervaring als vrijeschoolleerk...
Deel bericht

Administratief medewerker Basisschool

27.06.22
Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een parttime administratief medewerker voor onze school Van Damstraat Het bericht Administratief medewerker Basisschool verscheen eerst op Vacatures in het bas...
Deel bericht

Administratief medewerker voor Vrijeschool Rotterdam-West

27.06.22
Administratief medewerker voor onze mooie Vrijeschool Rotterdam-West Het bericht Administratief medewerker voor Vrijeschool Rotterdam-West verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Intern begeleider PO

27.06.22
Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een intern begeleider voor onze school Schalk Burgerstraat Het bericht Intern begeleider PO verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 3-4 (WTF 0,3)

27.06.22
De dr. Maria Montessorischool in Huizen is op zoek naar een kosmische kracht voor groep 3-4 voor 0.3 WTF Het bericht Leerkracht groep 3-4 (WTF 0,3) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Wij zoeken een leuke meester of juf voor een vrijeschoolklas 6 (12 leerlingen)

27.06.22
Wie wordt juf of meester van onze kleine klas 6 (groep 8) met 12 leerlingen? Een fijne club, 6 jongens en 6 meiden. Heb je geen ervaring als vrijeschoolleerkracht? Geen enkel probleem, je kan rustig in het vrijeschoolonderwijs groeien! Het gaat erom dat je onderwijzer bent in hart en ziel! Het ber...
Deel bericht

Leerkracht groep 5 inval

27.06.22
Wil jij als leerkracht op basis van inval aan de slag volgend schooljaar en heb je ervaring of affiniteit met leerlingen in de middenbouw? Het bericht Leerkracht groep 5 inval verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht onderbouw

27.06.22
leerkracht onderbouw Montessori school Gorinchem Het bericht leerkracht onderbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

OBS De Brink zoekt een groepsleerkracht voor groep 1 (instroomgroep)

27.06.22
OBS De Brink zoekt een groepsleerkracht voor groep 1 (instroomgroep) Het bericht OBS De Brink zoekt een groepsleerkracht voor groep 1 (instroomgroep) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

OBS de Driemaster te Lelystad heeft vanaf 1 augustus  2022 een tijdelijke vacature van een jaar voor een leerkracht in groep 1/2, WTF 1,000.

27.06.22
OBS de Driemaster te Lelystad heeft vanaf 1 augustus  2022 een tijdelijke vacature van een jaar voor een leerkracht in groep 1/2, WTF 1,000. Het bericht OBS de Driemaster te Lelystad heeft vanaf 1 augustus  2022 een tijdelijke vacature van een jaar voor een leerkracht in groep 1/2, WTF 1,000. vers...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)