Vacatures basisonderwijs

Leerkracht voor groep 6 op De Vier Windstreken

28.06.22
Leerkracht voor groep 6 Het bericht Leerkracht voor groep 6 op De Vier Windstreken verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Student -en starterscoach

28.06.22
Kiem opvang en onderwijs is op zoek naar een student- en starterscoach (26-28 uren). Met gevoel voor professionals in de kiem van hun loopbaan. Het bericht Student -en starterscoach verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Bovenbouw leerkracht

28.06.22
OBS Anne Frank zoekt een enthousiaste bovenbouw leerkracht! Het bericht Bovenbouw leerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Midden- en Bovenbouw met Specialisatie NT2

28.06.22
Europa School uit Amsterdam zoekt een Leerkracht Midden- en Bovenbouw met Specialisatie NT2 per Het bericht Leerkracht Midden- en Bovenbouw met Specialisatie NT2 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Onderbouw leerkracht

28.06.22
OBS Anne Frank zoekt een enthousiaste onderbouw leerkracht! Het bericht Onderbouw leerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Verbindende directeur/schoolleider

28.06.22
Wij hebben vanaf het nieuwe schooljaar plek voor een ervaren manager met onderwijskundige leidinggevende ervaring & capaciteiten. Een leider, die met een warm hart en kennis, vorm weet te geven aan onze populaire vrijeschool in Amstelveen. Het bericht Verbindende directeur/schoolleider verschee...
Deel bericht

Vleuterweide zoekt een (ambitieuze) leerkracht voor de middenbouw- bovenbouw

28.06.22
Vleuterweide uit Vleuten zoekt een Vleuterweide zoekt een (ambitieuze) leerkracht voor de middenbouw- bovenbouw per 2022-08-01 Het bericht Vleuterweide zoekt een (ambitieuze) leerkracht voor de middenbouw- bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)