Vacatures basisonderwijs

Gymleerkracht (groepen 1 t/m 8)

29.06.22
Unieke kans om op een goed bekendstaande school te komen werken. Het bericht Gymleerkracht (groepen 1 t/m 8) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

IB-er/Zorgcoordinator

29.06.22
Kindcentrum IJsselmonde uit ROTTERDAM zoekt een IB-er/Zorgcoordinator per Het bericht IB-er/Zorgcoordinator verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht onderbouw

29.06.22
Op zoek naar een collega voor de onderbouw Het bericht Leerkracht onderbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Bestuurs- en managementondersteuner

29.06.22
Management- en secretariële ondersteuning van het college van bestuur, raad van toezicht en GMR en het organiseren van bijeenkomsten Het bericht Bestuurs- en managementondersteuner verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Unit 7/8

29.06.22
De Groene Oase uit Maasland zoekt een Leerkracht Unit 7/8 per 1 oktober 2022 Het bericht Leerkracht Unit 7/8 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht voor de kangoeroeklas

29.06.22
Een inspirerende en enthousiaste leerkracht voor de Kangoeroeklas Het bericht Leerkracht voor de kangoeroeklas verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent bovenbouw

29.06.22
KC De Schatkamer uit Zwolle zoekt een Onderwijsassistent bovenbouw per Het bericht Onderwijsassistent bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

29.06.22
In het nieuwe schooljaar aan de slag met de nieuwsgierige leerlingen van de onderbouw, de leergierige leerlingen van de middenbouw of met de enthousiaste leerlingen van de bovenbouw? Werken in een gedreven en betrokken team? Stimuleer jij leerlingen op hun eigen talenten te ontdekken, in te zetten...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)