Bestuurssecretaris

10.07.22
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, dicht bij het bestuur van een middelgrote onderwijsorganisatie voor het primair onderwijs? Werk je vanuit verbinding en je opgewekte persoonlijkheid? Dan komen wij graag met jou in contact. Het bericht Bestuurssecretaris verscheen eerst op Vacatures in het b...
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 3 t/m 6

10.07.22
Ontdekking uit Almere zoekt een Groepsleerkracht groep 3 t/m 6 per 01-08-2022 Het bericht Groepsleerkracht groep 3 t/m 6 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht / stamgroepleider in de bovenbouw

10.07.22
Leerkracht / stamgroepleider in de bovenbouw. Het bericht Leerkracht / stamgroepleider in de bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleider Jenaplanschool flexibel inzetbaar

10.07.22
GroepsleiderJenaplanschool WTF 1.0 flexibel inzetbaar Het bericht Groepsleider Jenaplanschool flexibel inzetbaar verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Onderbouw/Middenbouw

10.07.22
Montessorischool Landsmeer uit Landsmeer zoekt een Leerkracht Onderbouw/Middenbouw per Het bericht Leerkracht Onderbouw/Middenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Secretaresse bestuursbureau

10.07.22
Stichting Vrijeschool Almere uit Almere zoekt een Secretaresse bestuursbureau per 1 september 2022 Het bericht Secretaresse bestuursbureau verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste leerkrachtondersteuner of onderwijsassistent(e)

10.07.22
Wij zijn op zoek naar een leerkrachtondersteuner of onderwijsassistent(e) voor vijf ochtenden per week met ingang van 1 augustus 2022. Het gaat om ondersteuning vanwege groei van de school in twee middenbouwklassen van 28 kinderen. Het bericht Enthousiaste leerkrachtondersteuner of onderwijsassisten...
Deel bericht

Intern begeleider

10.07.22
Wij zoeken een vakbekwame intern begeleider Het bericht Intern begeleider verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht leerplein 6

10.07.22
Wij zijn op zoek naar een Leerkracht Leerplein 6 Het bericht Leerkracht leerplein 6 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht onderbouw met ontwikkelvisie! (0,6-1FTE)

10.07.22
Onze kleuters zoeken een specialist in de onderbouw. Iemand met een rijke fantasie, oog voor de leerlijn en onderlegd in ontwikkelpsychologie. Jij creƫert met gemak een rijke leeromgeving, zodat er een stevige basis wordt gelegd. Natuurlijk heb je ook oog voor grote kleine problemen. Leerkracht in ...
Deel bericht

Leraarondersteuner of onderwijsassistent

10.07.22
Onderwijsassistente of leerkrachtondersteuner uren flexibel in te vullen Het bericht Leraarondersteuner of onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)