Vacatures basisonderwijs

Groepsleerkracht

12.01.17
SKO de Kwakel/ICBO-Uithoorn zoekt een Groepsleerkracht met ingang van 6 maart 2017 in De Kwakel.
Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

25.02.17
De Springplank zoekt een Groepsleerkracht met ingang van zo spoedig mogelijk in Harderwijk. Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Adaptieve leerkracht voor groep 3 in Rotterdam gezocht

25.02.17
DIT IS WIJS Rotterdam zoekt een Adaptieve leerkracht voor groep 3 in Rotterdam gezocht met ingang van 6 maart 2017 in Capelle aan den IJssel. Het bericht Adaptieve leerkracht voor groep 3 in Rotterdam gezocht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gedragswetenschapper SO, GS Oostvoorne, 22,75 uur p/w

25.02.17
Horizon zoekt een Gedragswetenschapper SO, GS Oostvoorne, 22,75 uur p/w met ingang van per direct in Rotterdam. Het bericht Gedragswetenschapper SO, GS Oostvoorne, 22,75 uur p/w verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gymdocent – vervanging regio Rotterdam

25.02.17
NBSS zoekt een Gymdocent – vervanging regio Rotterdam met ingang van 6-3-17 in Baarn. Het bericht Gymdocent – vervanging regio Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Techniek PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Techniek PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Techniek PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Sport en spel docent PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Sport en spel docent PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Sport en spel docent PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Dans PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Dans PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Dans PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Koken PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Koken PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Koken PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Kunst PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Kunst PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Kunst PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Muziek PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Muziek PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Muziek PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

24.02.17
Auris Fortaal zoekt een Leerkracht met ingang van in Utrecht. Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht jonge kinderen met autisme

24.02.17
Merel Foundation zoekt een Leerkracht jonge kinderen met autisme met ingang van 01-04-2017 in Leiden. Het bericht Leerkracht jonge kinderen met autisme verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar (instroomgroep)

24.02.17
Auris Florant zoekt een Leraar (instroomgroep) met ingang van in Tilburg. Het bericht Leraar (instroomgroep) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

24.02.17
Auris Florant zoekt een Onderwijsassistent met ingang van in Tilburg. Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ben jij een ervaren sbo leerkracht die leerlingen altijd op een positieve manier benaderd? Dan is deze groep 7/8 uit Beverwijk op zoek naar jou!

24.02.17
DIT IS WIJS Amsterdam zoekt een Ben jij een ervaren sbo leerkracht die leerlingen altijd op een positieve manier benaderd? Dan is deze groep 7/8 uit Beverwijk op zoek naar jou! met ingang van 27-02-2017 in Hoofddorp. Het bericht Ben jij een ervaren sbo leerkracht die leerlingen altijd op een positie...
Deel bericht

Bovenschoolse Intern Begeleider

24.02.17
SALTO zoekt een Bovenschoolse Intern Begeleider met ingang van in overleg in EINDHOVEN. Het bericht Bovenschoolse Intern Begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste trainers ouderbetrokkenheid gezocht in Rotterdam

24.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Enthousiaste trainers ouderbetrokkenheid gezocht in Rotterdam met ingang van februari 2017 in Capelle aan den IJssel. Het bericht Enthousiaste trainers ouderbetrokkenheid gezocht in Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 3

24.02.17
De Tamboerijn zoekt een Groepsleerkracht groep 3 met ingang van zo spoedig mogelijk in Amsterdam. Het bericht Groepsleerkracht groep 3 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ambulant Onderwijskudig Begeleider (017-04)

23.02.17
Koninklijke Visio Rotterdam zoekt een Ambulant Onderwijskudig Begeleider (017-04) met ingang van 01-05-2017 in Rotterdam. Het bericht Ambulant Onderwijskudig Begeleider (017-04) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Rotterdam of Den Haag die een klas zelfstandig kan draaien?

23.02.17
DIT IS WIJS Rotterdam zoekt een Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Rotterdam of Den Haag die een klas zelfstandig kan draaien? met ingang van per direct in Capelle aan den IJssel. Het bericht Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Rotterdam of Den Haag die een kla...
Deel bericht