Vacatures basisonderwijs

Docent Frans

17.02.17
Eduvier Onderwijsgroep zoekt een Docent Frans met ingang van per direct in Lelystad.
Het bericht Docent Frans verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gedragsspecialist

28.02.17
Schoolbestuur Lauwers en Eems zoekt een Gedragsspecialist met ingang van z.s.m. in Warffum. Het bericht Gedragsspecialist verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht Nederlands

28.02.17
International School The Hague Primary zoekt een Groepsleerkracht Nederlands met ingang van 1-4-2017 in DEN HAAG. Het bericht Groepsleerkracht Nederlands verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

NT2 trainers inburgering Rotterdam

28.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een NT2 trainers inburgering Rotterdam met ingang van per direct in Capelle aan den IJssel. Het bericht NT2 trainers inburgering Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ben jij die ervaren NT2 trainer inburgering en Alpha waar deze cursisten in Rotterdam naar op zoek zijn?

28.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Ben jij die ervaren NT2 trainer inburgering en Alpha waar deze cursisten in Rotterdam naar op zoek zijn? met ingang van per direct in Capelle aan den IJssel. Het bericht Ben jij die ervaren NT2 trainer inburgering en Alpha waar deze cursisten in Rotterdam naa...
Deel bericht

Ben jij een enthousiaste vakdocent die beschikbaar is in de regio Zoetermeer voor het geven van verschillende workshops onder en/of na schooltijd?

28.02.17
Beware Brede School Den Haag zoekt een Ben jij een enthousiaste vakdocent die beschikbaar is in de regio Zoetermeer voor het geven van verschillende workshops onder en/of na schooltijd? met ingang van per direct in Den Haag. Het bericht Ben jij een enthousiaste vakdocent die beschikbaar is in de reg...
Deel bericht

enthousiaste en gepassioneerde NT2- trainers gezocht voor regio Rotterdam

28.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een enthousiaste en gepassioneerde NT2- trainers gezocht voor regio Rotterdam met ingang van per direct in Capelle aan den IJssel. Het bericht enthousiaste en gepassioneerde NT2- trainers gezocht voor regio Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Fulltime gymleerkracht diverse groepen Rotterdam

28.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Fulltime gymleerkracht diverse groepen Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Fulltime gymleerkracht diverse groepen Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

TRAINERS NT-2, TAAL EN GEZONDHEIDSVAARDIGHEDEN, ROTTERDAM

28.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een TRAINERS NT-2, TAAL EN GEZONDHEIDSVAARDIGHEDEN, ROTTERDAM met ingang van per direct in Capelle aan den IJssel. Het bericht TRAINERS NT-2, TAAL EN GEZONDHEIDSVAARDIGHEDEN, ROTTERDAM verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

25.02.17
De Springplank zoekt een Groepsleerkracht met ingang van zo spoedig mogelijk in Harderwijk. Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Adaptieve leerkracht voor groep 3 in Rotterdam gezocht

25.02.17
DIT IS WIJS Rotterdam zoekt een Adaptieve leerkracht voor groep 3 in Rotterdam gezocht met ingang van 6 maart 2017 in Capelle aan den IJssel. Het bericht Adaptieve leerkracht voor groep 3 in Rotterdam gezocht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gedragswetenschapper SO, GS Oostvoorne, 22,75 uur p/w

25.02.17
Horizon zoekt een Gedragswetenschapper SO, GS Oostvoorne, 22,75 uur p/w met ingang van per direct in Rotterdam. Het bericht Gedragswetenschapper SO, GS Oostvoorne, 22,75 uur p/w verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gymdocent – vervanging regio Rotterdam

25.02.17
NBSS zoekt een Gymdocent – vervanging regio Rotterdam met ingang van 6-3-17 in Baarn. Het bericht Gymdocent – vervanging regio Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Techniek PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Techniek PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Techniek PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Sport en spel docent PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Sport en spel docent PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Sport en spel docent PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Dans PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Dans PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Dans PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Koken PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Koken PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Koken PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Kunst PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Kunst PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Kunst PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakdocent Muziek PO Rotterdam

25.02.17
Beware Brede School Rotterdam zoekt een Vakdocent Muziek PO Rotterdam met ingang van in Capelle aan den IJssel. Het bericht Vakdocent Muziek PO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

24.02.17
Auris Fortaal zoekt een Leerkracht met ingang van in Utrecht. Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht jonge kinderen met autisme

24.02.17
Merel Foundation zoekt een Leerkracht jonge kinderen met autisme met ingang van 01-04-2017 in Leiden. Het bericht Leerkracht jonge kinderen met autisme verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht