Vacatures basisonderwijs

Docent Frans

17.02.17
Eduvier Onderwijsgroep zoekt een Docent Frans met ingang van per direct in Lelystad.
Het bericht Docent Frans verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Administratief medewerker

12.12.17
We zoeken iemand die zich als een vis in het water voelt in de dagelijkse hectiek van de school. Zelfstandig het werk goed kan organiseren en een actieve houding heeft. Het bericht Administratief medewerker verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Zorgcoördinator

12.12.17
Drostenburg zoekt een zorgcoördinator die op onze bijzondere school de 'spin in het web' wil zijn in de leerlingenzorg. Het bericht Zorgcoördinator verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

groepsleerkracht

12.12.17
Voor basisschool “de Albatros” in Almere-Buiten zoeken wij z.s.m. een enthousiaste leerkracht voor groep 5 Het bericht groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht onderbouw

12.12.17
Ichthusschool uit Amsterdam zoekt een leerkracht onderbouw per 7 december 2017 Het bericht leerkracht onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht voor vervanging

12.12.17
Wegens langdurig ziekte en zwangerschapsverlof hebben wij vanaf 1-1-2018 ruimte voor een fulltime leerkracht in groep 1/2. Het bericht Leerkracht voor vervanging verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Pabo studenten gezocht regio Utrecht

12.12.17
Zelfstandige LIO studenten gezocht voor de regio Flevoland Het bericht Pabo studenten gezocht regio Utrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Parttime Maatschappijleer Docent 2e graads voor vmbo in Flevoland

12.12.17
Docent 2e graad gezocht, die jongeren graag ondernemende en probleemoplossingsvaardigheden wil leren en hen wil begeleiden bij praktijkopdrachten Het bericht Parttime Maatschappijleer Docent 2e graads voor vmbo in Flevoland verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Duo collega

11.12.17
Groep 4 zoekt een fijne juf of meester op de woensdag en de donderdag! Het bericht Duo collega verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht (vervanging verlof)

11.12.17
Vervanging zwangerschapsverlof vanaf 18 februari 2018 Het bericht Leerkracht (vervanging verlof) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

11.12.17
Groep 7/8 zoekt een onderwijsassistent voor 5 ochtenden in de week Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht, Zorg Onderwijs Groep, Parkschool Alphen aan den Rijn

09.12.17
Horizon uit Rotterdam zoekt een Leerkracht, Zorg Onderwijs Groep, Parkschool Alphen aan den Rijn per per direct Het bericht Leerkracht, Zorg Onderwijs Groep, Parkschool Alphen aan den Rijn verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht instroomgroep SO Oosterhout

09.12.17
Voor een SO-school in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fulltime groepsleerkracht voor de instroomgroep! Het bericht Groepsleerkracht instroomgroep SO Oosterhout verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste leerkracht groep 6 OBS De Delta, WTF 1,0

09.12.17
Enthousiaste leerkracht groep 6 OBS De Delta, WTF 1,0 Het bericht Enthousiaste leerkracht groep 6 OBS De Delta, WTF 1,0 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

09.12.17
Onze groep 4 zoekt een ervaren juf of meester. Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

HR adviseur

09.12.17
HR adviseur voor het stafbureau van de Stichting BLICK op onderwijs Het bericht HR adviseur verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

LIO studenten gezocht regio Flevoland

09.12.17
Zelfstandige LIO studenten gezocht voor de regio Flevoland Het bericht LIO studenten gezocht regio Flevoland verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

LIO studenten gezocht regio Utrecht

09.12.17
Zelfstandige LIO studenten gezocht voor de regio Flevoland Het bericht LIO studenten gezocht regio Utrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent / Coach

08.12.17
Horizon uit Rotterdam zoekt een Docent / Coach per 01-01-2017 Het bericht Docent / Coach verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gymleerkracht

08.12.17
SBO Het Kompas uit Hoofdorp zoekt een Gymleerkracht per 1 januari 2018 Het bericht Gymleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar LB (groep 2/3)

08.12.17
SBO Het Kompas uit Hoofdorp zoekt een Leraar LB (groep 2/3) per 1 januari 2018 Het bericht Leraar LB (groep 2/3) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht