Vacatures basisonderwijs

Intern begeleider

18.03.17
Al Wafa zoekt een Intern begeleider met ingang van 1 april 2017 in AMSTERDAM.
Het bericht Intern begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 6 – vervanging

22.04.17
Caleidoscoop uit Almere zoekt een Leerkracht groep 6 - vervanging per 31 mei 2017 Het bericht Leerkracht groep 6 – vervanging verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 6/7 in Amsterdam zoekt per direct leerkracht voor de maandag!

22.04.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Leerkracht groep 6/7 in Amsterdam zoekt per direct leerkracht voor de maandag! per Het bericht Leerkracht groep 6/7 in Amsterdam zoekt per direct leerkracht voor de maandag! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

21.04.17
De Waalse school zoekt een enthousiaste groepsleerkracht voor de bovenbouw (groep 7 t/m 8) Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Intern begeleider

21.04.17
Intern begeleider Montessori Waalsdorp Het bericht Intern begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

21.04.17
Dit is jouw kans! Je kunt komen werken op een zeer interessante school in Amsterdam Nieuw West. Wij zijn een sprankelende daltonschool met oog voor ontwikkeling! We zijn erg in trek bij ouders en kinderen waardoor er veel ruimte is om te groeien in ons nieuwe gebouw. Geïnspireerd en geïnteresseerd...
Deel bericht

Ambulant Begeleider Cluster 2

21.04.17
Ambulante Dienst VierTaal Den Haag uit Den Haag zoekt een Ambulant Begeleider Cluster 2 per 01-08-2017 Het bericht Ambulant Begeleider Cluster 2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SO/VSO in Boxtel

21.04.17
Voor verschillende dagen (liefst fulltime) zijn we op zoek naar (V)SO-leerkrachten in Boxtel! Het bericht Leerkracht SO/VSO in Boxtel verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht schakelklas NT2 Rotterdam

21.04.17
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Groepsleerkracht schakelklas NT2 Rotterdam per 08-05-2017 Het bericht Groepsleerkracht schakelklas NT2 Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gezocht: VO-docenten die op zoek zijn naar een vast dienstverband

21.04.17
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent Nederlands, Duits, Engels, Wiskunde, Scheikunde of Natuurkunde met een vast contract en een welkomstpremie van €5000,- euro? Dan is DIT IS WIJS op zoek naar jou! Het bericht Gezocht: VO-docenten die op zoek zijn naar een vast dienstverband versc...
Deel bericht

Groepsleerkracht

21.04.17
groepsleerkrachten onderbouw en bovenbouw Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Directeur

21.04.17
DIRECTEUR BASISSCHOOL KRALINGSCHE SCHOOL Het bericht Directeur verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groep 5/6 Almere

21.04.17
DIT IS WIJS Utrecht uit Hilversum zoekt een Groep 5/6 Almere per 8-5-2017 Het bericht Groep 5/6 Almere verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

LIO stagiair

21.04.17
Caleidoscoop uit Almere zoekt een LIO stagiair per Het bericht LIO stagiair verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Haarlem die in staat is zelfstandig een klas te draaien?

20.04.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Haarlem die in staat is zelfstandig een klas te draaien? per Het bericht Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Haarlem die in staat is zelfstandig een klas te draaien? verscheen eers...
Deel bericht

Directeur PO vrijeschool De Toermalijn

20.04.17
Slagvaardige en energieke directeur gezocht Voor de Toermalijn in Hillegom zijn we op zoek naar een Voor de Toermalijn in Hillegom zijn we op zoek naar een energieke en slagvaardige directeur. Het bericht Directeur PO vrijeschool De Toermalijn verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht (m/v) voor de 3e klas (urgent)

20.04.17
Ivm ziekte van een collega wordt een leerkracht (m/v) voor de 3e klas gezocht. Er is na de zomervakantie perspectief op een baan binnen de school. De vervulling van de tijdelijke vacature is urgent. Het bericht Leerkracht (m/v) voor de 3e klas (urgent) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

onderwijsassistent

20.04.17
onderwijsassistent Het bericht onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent (0,8 fte.)

20.04.17
Alberdingk Thijm Scholen Primair Onderwijs uit Hilversum zoekt een Onderwijsassistent (0,8 fte.) per Het bericht Onderwijsassistent (0,8 fte.) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 8 SBO Rotterdam

19.04.17
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Groepsleerkracht groep 8 SBO Rotterdam per Het bericht Groepsleerkracht groep 8 SBO Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 8 SO Cluster 2 Rotterdam

19.04.17
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Groepsleerkracht groep 8 SO Cluster 2 Rotterdam per Het bericht Groepsleerkracht groep 8 SO Cluster 2 Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht