Vacatures basisonderwijs

Ben jij die enthousiaste leerkracht waar deze leuke groep 7/8 naar op zoek is?

18.03.17
DIT IS WIJS Rotterdam zoekt een Ben jij die enthousiaste leerkracht waar deze leuke groep 7/8 naar op zoek is? met ingang van 22-03-20017 in Capelle aan den IJssel.
Het bericht Ben jij die enthousiaste leerkracht waar deze leuke groep 7/8 naar op zoek is? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht Jenaplan groep 6/7/8

26.04.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Groepsleerkracht Jenaplan groep 6/7/8 per Het bericht Groepsleerkracht Jenaplan groep 6/7/8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Didactisch sterke onderbouw docent Wiskunde Almere

26.04.17
DIT IS WIJS Utrecht uit Hilversum zoekt een Didactisch sterke onderbouw docent Wiskunde Almere per 8-5-2017 Het bericht Didactisch sterke onderbouw docent Wiskunde Almere verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht Jenaplan groep 6/7/8

26.04.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Groepsleerkracht Jenaplan groep 6/7/8 per 18-05-2017 Het bericht Groepsleerkracht Jenaplan groep 6/7/8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Montessori-leerkracht verschillende bouwen

26.04.17
Op de 7e Montessorischool zoeken we in alle bouwen nieuwe collega's; Mooie vacatures: de vacature-ruimte komt vrij omdat we graag teamleden extra willen faciliteren om te studeren, om vakoverstijgende vakken te implementeren, aan de slag te gaan met Chromebooks en doordat mensen met pensioen ga...
Deel bericht

Vakdocent techniek Amsterdam

26.04.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Vakdocent techniek Amsterdam per september 2017 Het bericht Vakdocent techniek Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Winford particulier onderwijs zoekt ondernemende directeur (m/v) die ook graag zelf lesgeeft!

26.04.17
In augustus 2017 start Winford met een basisschool in Breda. Wij zoeken een ervaren docent met de ambitie om de school als leidinggevende op te bouwen. Ervaring als directeur is geen vereiste, leidinggevende en commerciƫle vaardigheden zijn dat wel. Het bericht Winford particulier onderwijs zoekt o...
Deel bericht

Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Amsterdam die in staat is zelfstandig een klas te draaien?

26.04.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Amsterdam die in staat is zelfstandig een klas te draaien? per Het bericht Ben jij die ervaren onderwijsassistent uit de omgeving Amsterdam die in staat is zelfstandig een klas te draaien? verscheen ...
Deel bericht

Ben jij die leuke, enthousiaste en sportieve vakkracht waveboarden, die wij zoeken? Reageer dan nu!

26.04.17
Beware Bredeschool Amsterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Ben jij die leuke, enthousiaste en sportieve vakkracht waveboarden, die wij zoeken? Reageer dan nu! per Het bericht Ben jij die leuke, enthousiaste en sportieve vakkracht waveboarden, die wij zoeken? Reageer dan nu! verscheen eerst op...
Deel bericht

Creatieve docent Engels onderbouw Almere

26.04.17
DIT IS WIJS Utrecht uit Hilversum zoekt een Creatieve docent Engels onderbouw Almere per 8-5-2017 Het bericht Creatieve docent Engels onderbouw Almere verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groep 3/4/5 in Amsterdam zoekt per direct leerkracht met affiniteit met Montessori onderwijs

26.04.17
DIT IS WIJS Amsterdam uit Hoofddorp zoekt een Groep 3/4/5 in Amsterdam zoekt per direct leerkracht met affiniteit met Montessori onderwijs per Het bericht Groep 3/4/5 in Amsterdam zoekt per direct leerkracht met affiniteit met Montessori onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 8 (parttime of fulltime) tot de zomervakantie

26.04.17
Paulusschool uit Hilversum zoekt een Leerkracht groep 8 (parttime of fulltime) tot de zomervakantie per Het bericht Leerkracht groep 8 (parttime of fulltime) tot de zomervakantie verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Intern Begeleider

25.04.17
Auris Prof. van Gilseschool uit Haarlem zoekt een Intern Begeleider per z.s.m Het bericht Intern Begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening in het Primair Onderwijs

25.04.17
Auris Dienstverlening Haarlem uit Haarlem zoekt een Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening in het Primair Onderwijs per Het bericht Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening in het Primair Onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

25.04.17
Auris De Weerklank Leiden uit Leiden zoekt een Onderwijsassistent per 01-08-2017 Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ben jij die enthousiaste, NT-2 trainer die beschikbaar is voor het geven van NT-2 lessen in Rotterdam en omgeving?

25.04.17
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Ben jij die enthousiaste, NT-2 trainer die beschikbaar is voor het geven van NT-2 lessen in Rotterdam en omgeving? per per 1 mei Het bericht Ben jij die enthousiaste, NT-2 trainer die beschikbaar is voor het geven van NT-2 lessen in Rotterd...
Deel bericht

Docent Instroomklas, Praktijkonderwijs, SC De Villeneuvestraat, Rotterdam

25.04.17
Horizon uit Rotterdam zoekt een Docent Instroomklas, Praktijkonderwijs, SC De Villeneuvestraat, Rotterdam per per direct Het bericht Docent Instroomklas, Praktijkonderwijs, SC De Villeneuvestraat, Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

groepsleerkracht LB

25.04.17
groepsleerkracht speciaal basisonderwijs Het bericht groepsleerkracht LB verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leuke school in Huizen

25.04.17
DIT IS WIJS Utrecht uit Hilversum zoekt een Leuke school in Huizen per 8-5-2017 Het bericht Leuke school in Huizen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Stagiair(e) Docent/Coach

25.04.17
Horizon uit Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Docent/Coach per September 2017 Het bericht Stagiair(e) Docent/Coach verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Directeur met daadkracht en visie (m/v)

25.04.17
De Josephschool uit Bloemendaal zoekt een Directeur met daadkracht en visie (m/v) per Het bericht Directeur met daadkracht en visie (m/v) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht