Vacatures basisonderwijs

Ben jij die enthousiaste leerkracht waar deze leuke groep 7/8 naar op zoek is?

18.03.17
DIT IS WIJS Rotterdam zoekt een Ben jij die enthousiaste leerkracht waar deze leuke groep 7/8 naar op zoek is? met ingang van 22-03-20017 in Capelle aan den IJssel.
Het bericht Ben jij die enthousiaste leerkracht waar deze leuke groep 7/8 naar op zoek is? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(advertentie)

Leerkrachten

21.03.18
Voor deze dynamische school zoeken wij diverse leerkrachten (0,6 - 1,0 fte) Het bericht Leerkrachten verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Schoolleider

21.03.18
Horizon uit Rotterdam zoekt een Schoolleider per Het bericht Schoolleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar

21.03.18
Antoniusschool Haarlem West (Focus) uit Haarlem zoekt een Leraar per 16-5-2018 Het bericht Leraar verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Internbegeleider/zorgcoördinator

21.03.18
Bevlogen enthousiaste interne begeleider Het bericht Internbegeleider/zorgcoördinator verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht voor de onderbouw

21.03.18
Lesgeven volgens het programma van De Vreedzame School aan de jongste leerlingen die dit jaar zijn ingestroomd! Het bericht Leerkracht voor de onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Expert

20.03.18
De Kleine Prins Expertisecentrum uit Bilthoven zoekt een Expert per Zo spoedig mogelijk Het bericht Expert verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening

20.03.18
Auris Dienstverlening regio Midden uit Utrecht zoekt een Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening per Het bericht Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening

20.03.18
Auris Dienstverlening Rotterdam uit Rotterdam zoekt een Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening per per direcht Het bericht Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar

20.03.18
Antoniusschool IJmuiden uit IJmuiden zoekt een Leraar per Het bericht Leraar verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

In een jaar opgeleid worden tot leerkracht?

20.03.18
DIT IS WIJS uit Capelle aan den IJssel zoekt een In een jaar opgeleid worden tot leerkracht? per 30-4-2018 Het bericht In een jaar opgeleid worden tot leerkracht? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkacht

20.03.18
Mozaïek Arnhem zoekt aankomend schooljaar verschillende leerkrachten. Het bericht Leerkacht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht middenbouw

20.03.18
De Vlindertuin uit Alkmaar zoekt een Leerkracht middenbouw per juni Het bericht Leerkracht middenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht of onderwijsassistenten voor de kleuters

20.03.18
Voor een islamitische basisschool zijn wij op zoek naar een fulltime kleuter leerkracht of onderwijsassistent Het bericht Leerkracht of onderwijsassistenten voor de kleuters verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

 Montessorischool zoekt directeur

19.03.18
Wij zijn op zoek naar de beste man of vrouw voor onze school. De lijst met functie-eisen laat duidelijk zien dat de lat hoog ligt. Onze kinderen hebben er recht op! Voor meer informatie wijzen we u naar de profielbeschrijving van de gevraagde functie. Wij zijn op zoek naar de beste man of vrouw voor...
Deel bericht

directeur PC basisschool De Zwaluw

18.03.18
directeur PC Basisschool De Zwaluw te Leiden Het bericht directeur PC basisschool De Zwaluw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent VSO

17.03.18
VSO Groepsleraar, locatie Huizen Het bericht Docent VSO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

17.03.18
Leo Kannerschool SO uit Oegstgeest zoekt een Leerkracht per 01-08-2018 Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht middenbouw i.v.m. zwangerschapsverlof

17.03.18
Fulltime leerkracht i.v.m. zwangerschapsverlof Het bericht Leerkracht middenbouw i.v.m. zwangerschapsverlof verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijskundig begeleider

17.03.18
Leo Kannerschool SO uit Oegstgeest zoekt een Onderwijskundig begeleider per per direct Het bericht Onderwijskundig begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste assistent voor de onderbouw!

17.03.18
Ga jij de leerlingen in onze onderbouw een leuke onderwijstijd geven? Het bericht Enthousiaste assistent voor de onderbouw! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht