Vacatures basisonderwijs

Leerkracht groep 7 circa 0,4 fte

17.06.17
De Binckhorst-St. Jan uit Laren zoekt een Leerkracht groep 7 circa 0,4 fte per
Het bericht Leerkracht groep 7 circa 0,4 fte verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(advertentie)

Groepsleraar

23.05.18
Stichting Biezonderwijs uit Tilburg zoekt een Groepsleraar per 1 augustus 2018 Het bericht Groepsleraar verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

23.05.18
Auris Ammanschool uit Dordrecht zoekt een Leerkracht per 01-08-2018 Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

(aspirant) Directeur

23.05.18
BLICK op Onderwijs is op zoek naar een ondernemende en verbindende directeur! Ben je toe aan de stap om directeur te worden of wil je je directeurschap bij ons voortzetten, lees dan snel verder. Het bericht (aspirant) Directeur verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

groepsleerkracht bovenbouw Montessori PO

23.05.18
Montessori bovenbouw groepsleerkracht met pioniersgeest Het bericht groepsleerkracht bovenbouw Montessori PO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht in opleiding instroomgroep

22.05.18
Bergse Zonnebloem  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht in opleiding instroomgroep per Het bericht Leerkracht in opleiding instroomgroep verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SBO

20.05.18
Vacature onderbouw in het SBO in Zeewolde Het bericht Leerkracht SBO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht basis onderwijs De Dolfijn Zwijndrecht

20.05.18
https://vacatures.ozhw.nl/vacatures/leerkracht-basis-onderwijs-de-dolfijn-zwijndrecht-2 Het bericht leerkracht basis onderwijs De Dolfijn Zwijndrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht basis onderwijs De Zeppelin

20.05.18
https://vacatures.ozhw.nl/vacatures/leerkracht-basis-onderwijs-de-zeppelin-barendrecht Het bericht leerkracht basis onderwijs De Zeppelin verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar

19.05.18
Antoniusschool Beverwijk uit Beverwijk zoekt een Leraar per Het bericht Leraar verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar (ziektevervanging)

19.05.18
Antoniusschool Beverwijk uit Beverwijk zoekt een Leraar (ziektevervanging) per 1-8-2018 Het bericht Leraar (ziektevervanging) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar LC met coördinerende taken

19.05.18
Antoniusschool Beverwijk uit Beverwijk zoekt een Leraar LC met coördinerende taken per zsm Het bericht Leraar LC met coördinerende taken verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht middenbouw

19.05.18
We zijn op zoek naar een groepsleerkracht voor een middenbouwgroep Het bericht Groepsleerkracht middenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht bovenbouw

19.05.18
Klaverweide uit ALmere zoekt een Leerkracht bovenbouw per 01-08-2018 Het bericht Leerkracht bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gymleerkracht die voor de klas wil als meester of juf

19.05.18
Wij zijn op zoek naar gymleerkrachten die graag ervaring willen op doen als vervangende leerkracht in de regio Amsterdam Het bericht Gymleerkracht die voor de klas wil als meester of juf verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Ridderkerk

18.05.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Ridderkerk per Het bericht Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Ridderkerk verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Barendrecht

18.05.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Barendrecht per Het bericht Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Barendrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Capelle a/d IJssel

18.05.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Capelle a/d IJssel per Het bericht Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Capelle a/d IJssel verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Dordrecht

18.05.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Dordrecht per Het bericht Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Dordrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Hendrik Ido Ambacht

18.05.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Hendrik Ido Ambacht per Het bericht Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Hendrik Ido Ambacht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Hoogvliet

18.05.18
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Hoogvliet per Het bericht Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Hoogvliet verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht