Vacatures basisonderwijs

Leraar

13.07.17
Antoniusschool Haarlem Zuid (Sateliet) uit Haarlem zoekt een Leraar per
Het bericht Leraar verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Directeur- dagelijks bestuurder

12.02.18
Directeur- bestuurder van een startend Integraal Kind Centrum waarbij in de opstart fase ook lesgevende taken horen. Het bericht Directeur- dagelijks bestuurder verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht WRS001

12.02.18
SCOPE Scholengroep Primair Onderwijs uit Alphen aan den Rijn zoekt een Groepsleerkracht WRS001 per 1 april 2018 Het bericht Groepsleerkracht WRS001 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

LIO

12.02.18
Basisschool Al Iman uit Almere zoekt een LIO per per direct Het bericht LIO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Teamleider de Archipel

10.02.18
De Archipel uit Rotterdam zoekt een Teamleider de Archipel per Het bericht Teamleider de Archipel verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

docent bewegingsonderwijs PO

10.02.18
vacature zwangerschapsverlof vakleerkracht bewegingsonderwijs Het bericht docent bewegingsonderwijs PO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

10.02.18
Leerkracht middenbouw Montessori Flevoland Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraarondersteuner

10.02.18
al Jawhara uit Amsterdam zoekt een Leraarondersteuner per 19-02-2018 Het bericht Leraarondersteuner verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Medewerker Kwaliteit

10.02.18
Het doel van deze functie is uitvoering geven aan beleid van kwaliteitszorg. Als medewerker Kwaliteit ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van besluiten en het opstellen van adviezen voor het CvB, het ontwikkelen en onderhouden van een systeem voor kwaliteitszorg op school- en bovenschools ...
Deel bericht

Onderwijsassistent / ‘buschauffeur’

10.02.18
Onderwijsassistent / 'chauffeur' op de leukste school van Nederland!! Het bericht Onderwijsassistent / ‘buschauffeur’ verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

09.02.18
Auris Florant uit Tilburg zoekt een Leerkracht per z.s.m. Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Teamleider de Piloot

09.02.18
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een Teamleider de Piloot per Het bericht Teamleider de Piloot verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

09.02.18
Stichting Biezonderwijs uit Tilburg zoekt een Leerkracht per z.s.m. Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

09.02.18
Groepsleerkracht gezocht groep 4 omgeving Amersfoort Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht gezocht voor OBS De Optimist

09.02.18
Gezocht 1 leerkracht OBS De Optimist Het bericht Leerkracht gezocht voor OBS De Optimist verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht VSO

09.02.18
leerkracht VSO, cluster 3, regio Almere Het bericht leerkracht VSO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

09.02.18
Ambitieuze onderwijsassistent Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Zoek je als leerkracht ontwikkeling en verbinding? Dan zoeken wij jou!

09.02.18
Zoek jij als leerkracht ontwikkeling en verbinding? Dan zoeken wij jou! O2A5 zoekt leerkrachten voor diverse scholen. Het bericht Zoek je als leerkracht ontwikkeling en verbinding? Dan zoeken wij jou! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent/Coach

08.02.18
Horizon uit Rotterdam zoekt een Docent/Coach per Het bericht Docent/Coach verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar so (vervanging tijdens zwangerschap)

08.02.18
Widdonckschool Weert uit Weert zoekt een Leraar so (vervanging tijdens zwangerschap) per 23-04-2018 Het bericht Leraar so (vervanging tijdens zwangerschap) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

AVO-leraar met mentortaken

08.02.18
Stichting Biezonderwijs uit Tilburg zoekt een AVO-leraar met mentortaken per Het bericht AVO-leraar met mentortaken verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht