Vacatures basisonderwijs

Directeur voor De Catamaran en De Wonderwind

13.09.17
Directeur voor De Catamaran en De Wonderwind
Het bericht Directeur voor De Catamaran en De Wonderwind verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(advertentie)

Gedragswetenschapper, VSO, Park College Alphen aan den Rijn, 36 uur per week

22.06.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Gedragswetenschapper, VSO, Park College Alphen aan den Rijn, 36 uur per week per per direct Het bericht Gedragswetenschapper, VSO, Park College Alphen aan den Rijn, 36 uur per week verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar LB

22.06.18
SBO de Fakkel uit Nieuw-Vennep zoekt een Leraar LB per 1 augustus 2018 Het bericht Leraar LB verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar LB (middenbouw)

22.06.18
SBO Het Kompas uit Hoofdorp zoekt een Leraar LB (middenbouw) per 1 augustus 2018 Het bericht Leraar LB (middenbouw) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docenten AVO, Schreuder College Taborstraat, Rotterdam, 1 FTE

22.06.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Docenten AVO, Schreuder College Taborstraat, Rotterdam, 1 FTE per 01-08-2018 Het bericht Docenten AVO, Schreuder College Taborstraat, Rotterdam, 1 FTE verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gymdocent, VSO, Schreuder College Slinge, Rotterdam

22.06.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Gymdocent, VSO, Schreuder College Slinge, Rotterdam per 01-08-2018 Het bericht Gymdocent, VSO, Schreuder College Slinge, Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten, Speciaal Basisonderwijs, De Regenboog, Gouda, 0,6 – 1,0 FTE

22.06.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Leerkrachten, Speciaal Basisonderwijs, De Regenboog, Gouda, 0,6 - 1,0 FTE per zo spoedig mogelijk Het bericht Leerkrachten, Speciaal Basisonderwijs, De Regenboog, Gouda, 0,6 – 1,0 FTE verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar LB/ kleuterjuf / meester

22.06.18
De Windvang uit Katwijk aan zee zoekt een Leraar LB/ kleuterjuf / meester per 1 augustus 2018 Het bericht Leraar LB/ kleuterjuf / meester verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Locatieverantwoordelijke teamleider

22.06.18
Auris De Weerklank Alphen aan den Rijn uit Alphen aan den Rijn zoekt een Locatieverantwoordelijke teamleider per 01-09-2018 Het bericht Locatieverantwoordelijke teamleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Fulltime Leerkracht voor groep 1/2 (m/v) op de Vondelschool

22.06.18
Fulltime groepsleerkracht voor groep 1/2 (m/v) op de Vondelschool te Aerdenhout Het bericht Fulltime Leerkracht voor groep 1/2 (m/v) op de Vondelschool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

22.06.18
Wij zoeken een leerkracht voor de middenbouw of bovenbouw Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

groepsleerkracht

22.06.18
groepsleerkracht voor groepen 4 en 5 Het bericht groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht groep 8

22.06.18
Aurora uit Almere zoekt een leerkracht groep 8 per Het bericht leerkracht groep 8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht Gymnastiek

22.06.18
Bevoegd gymdocent op de Werkplaats BO in Bilthoven Het bericht Vakleerkracht Gymnastiek verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

21.06.18
Een groepsleerkracht voor de bovenbouw van het speciaal basisonderwijs. Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Invalkracht onderwijsassistent

21.06.18
Visio Onderwijs Grave biedt speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen met een visuele beperking en een verstandelijke beperking. Op deze school zijn wij op zoek naar een invalkracht onderwijsassistent. Het bericht Invalkracht onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures B...
Deel bericht

Leerkracht midden en/of bovenbouw

21.06.18
Groepsleerkracht midden en/of bovenbouw voor SBO De Tandem in Uden Het bericht Leerkracht midden en/of bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsondersteuner of klassenassistent

21.06.18
In verband met ziektevervanging 0,8 en tijdelijke vacatureruimte 0,6 tot 31-07-2019 zijn wij op zoek naar onderwijsondersteuners of klassenassistenten. Het bericht Onderwijsondersteuner of klassenassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vaste inval leerkracht

21.06.18
Voor het domein Onderwijs zijn wij op zoek naar een inval groepsleerkracht SO voor de school in Grave. Visio Onderwijs Grave biedt speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen met een visuele beperking, normaal lerend en leerlingen met een verstandelijke beperking. Het bericht ...
Deel bericht

English (near) Native Speaker

21.06.18
Bergse Zonnebloem  uit Rotterdam zoekt een English (near) Native Speaker per Het bericht English (near) Native Speaker verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

21.06.18
Vervanging in een zwangerschapsverlof, met mogelijkheid om daarna op 1 van de andere scholen te werken of in de invalpool Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht