Scholieren en jongeren claimen plek aan tafel na oproep Rutte

25.05.20
Tijdens de persconferentie van dinsdag 19 mei jl. gaf minister-president Rutte aan dat jongeren moeten kunnen meepraten over de impact van de coronacrisis. Het LAKS, FNV Young & United en de NJR, die deze oproep zeer terecht vinden, hebben de handen ineengeslagen om invulling te geven aan de opr...
Deel bericht

19 kinderen in Nederland met nieuwe ernstige ziekte, mogelijk door corona

25.05.20
Negentien kinderen hebben de afgelopen weken een nieuwe ernstige kinderziekte opgelopen die vermoedelijk op een of andere manier samenhangt met covid-19. Tien van de kinderen zijn positief getest op antistoffen tegen SARS-CoV-2, het virus dat covid-19 veroorzaakt.
Deel bericht

Protocol vso beschikbaar: volledig open met 1,5 meter afstand

25.05.20
Het protocol voor het voortgezet speciaal onderwijs (vso) is beschikbaar. Vorige week dinsdag maakte premier Mark Rutte bekend dat het vso op 2 juni weer start met lessen op school waarbij de anderhalve meter-regel in acht wordt genomen.
Deel bericht

Meeste basisscholen zien geen leerachterstand door corona

25.05.20
De meeste basisscholieren hebben geen leerachterstanden opgelopen door de gesloten scholen vanwege het coronavirus. In een peiling van de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) noemt 90 procent de voortgang van leerlingen constant.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)