Opinie | De 1,5 meterschool is hét antwoord op dilemma

28.01.21
Wij, D66'ers, leraren, onderwijsexperts en ouders vanuit het hele land, doen deze dringende oproep aan de minister-president, minister Slob en het OMT: geef schoolleiders, leraren en leerlingen de ruimte voor de 1,5 meterbasisschool.
Deel bericht

Exitstrategie corona: als eerste basisscholen weer open

28.01.21
Als de coronamaatregelen kunnen worden versoepeld, zullen eerst de basisscholen en kinderopvang weer opengaan. Daarna mogen ook de scholen voor voortgezet onderwijs weer open. Dat is onderdeel van de exitstrategie van het kabinet. The post Exitstrategie corona: als eerste basisscholen weer open &#82...
Deel bericht

Slob bezoekt school die proefdraait met sneltesten corona

28.01.21
Demissionair onderwijsminister Arie Slob heeft woensdag een bezoek gebracht aan een school die proefdraait met corona-sneltesten. Samen met kinderarts en epidemioloog Patricia Bruijning van het UMC Utrecht ging de minister langs bij het Veluws College Cortenbosch.
Deel bericht

Kinderen bellen vaker over emotionele problemen dan tijdens eerste lockdown

28.01.21
Kinderen bellen tijdens de huidige lockdown aanzienlijk meer over emotionele problemen dan tijdens de eerste, meldt de Kindertelefoon op basis van onderzoek. Het aantal gesprekken over onder meer depressie nam afgelopen maand met 21 procent toe ten opzichte van de eerste lockdown.
Deel bericht

Scholen Engeland niet voor 8 maart open

28.01.21
De Britse premier Boris Johnson hoopt dat de scholen vanaf 8 maart weer open kunnen. Het is niet haalbaar om dat eerder te doen, zei Johnson woensdag in het parlement.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)